Speltips inför Lokomotiv Moskva – Galatasaray 28/11: Dolt möte

Simon Pålsson Publicerat: 26 november 2018

Det är ett givet målspel som gäller inför mötet mellan Lokomotiv Moskva och Galatasaray i onsdagens Champions League-gruppspelsomgång.

Annons:

Det är åter dags för Champions League och riktigt skarpt läge i det minsann i det lite lätt dolda tidiga mötet på onsdagskvällen mellan ryska Lokomotiv Moskva och gästande turkiska storklubben Galatasaray.

Båda lagen har snubblat ordentligt under gruppspelet och vore det inte för 3-0-vinsten mot just Lokomotiv Moskva hade läget varit ansträngt för Galatasaray. Nu har laget med sina fyra inspelade poäng fortfarande chans till åttondelsfinal men då måste det bli vinst borta i Ryssland på onsdagen. Det talar för att gästerna går väldigt hårt för att också vinna matchen.

Lokomotiv Moskva står på noll segrar efter fyra omgångar och har faktiskt inte tagit en enda poäng. Det går egentligen inte att påstå att de varit särskilt förtjänta av några poäng heller, även fall det har sett lite bättre ut på hemmaplan. Nu är skadeläget bättre och formen kanske lite, lite på uppgående om man vill vara snäll. Det gör att vi tror att ryssarna åtminstone kan göra match av det här.

Spel på målmarknaden

Aleksandr Koomeytsev är osäker till spel inför matchen då mittfältaren har problem med en höft, men i övrigt kan hemmalaget spela med starkast möjliga lag. Det är såklart en fördel för jumbon. Det krävs alltså vinst här för att chansen till avancemang (till Europa League) ska leva.

Emre Akbaba, Younes belhanda och Sinan Gümüs står alla tre på skadelistan för Galatsaray och visst är det negativt att inte kunna mönstra bästa möjliga lag när det behövs som mest. Fernando är också högst osäker till spel, men hoppas ta plats på mittfältet.

Lokomotiv Moskva har förlorat samtliga matcher i årets gruppspel men är det någon gång laget ska kunna ta poäng så är det här. Därför litar vi på att ryssarna ger det ett ärligt försök. Samtidigt måste gästerna vinna matchen.

Båda lagen göra mål spelas till 2,00 gånger såsen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,00  (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  18:55, onsdag 28/11
TV:   viasatfotboll logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.