Speltips inför Lokomotiv Moskva – Juventus 6/11: Viktigt möte

Simon Pålsson Publicerat: 6 november 2019

Juventus har ett bra utgångsläge, men ändå lite press på sina axlar, inför mötet med Lokomotiv Moskva i Champions League.

Annons:

Spänningen är god runt om på olika håll i gruppspelet, men som bekant är det till våren som Champions League blir en tävling som helt enkelt inte går att slita ögonen ifrån.

En grupp som redan nu har en viss spänningsnivå är den med Juventus, Lokomotiv Moskva, Atletico Madrid och Bayer Leverkusen. Som det ser ut nu kommer favoriterna, Juve och Atletico, att ta sig vidare med god marginal.

Men Lokomotiv Moskva har faktiskt köpt sig själva möjligheten genom en trepoängare mot Bayer Leverkusen. Det är fyra poäng upp till såväl Juventus som Atletico Madrid i toppen av gruppen, men om man skulle trolla fram en vinst mot Juve på onsdagskvällen lever drömmen fortfarande. Då är det bara en poäng upp samtidigt som italienarna ska spela mot Atletico.

Lokomotiv Moskva är ett lätt obskyrt lag som lätt underskattas, men man har faktiskt en viss nivå att kunna skrälla mot större lag. Med det sagt är nivåskillnaden upp till ett rutinerat Europalag som Juventus ändå påtaglig.

Annons:

Juventus behöver vinna

Föga förvånande är det så att Juventus går som tåget i ligaspelet och så här långt kan man inte klaga på prestationerna i Champions League heller. En spelare som däremot kan ifrågasättas är Juan Cuadrado som efter tre matcher redan lyckats med konststycket att dra på sig tre gula kort. Därmed är han avstängd här.

I övrigt får Juventus klara sig utan långtidsskadade spelare som Giorgio Chiellini, Marko Pjaca och Mattia Perin. Vidare är Emre Can inte med i lagets trupp till Champions League den här säsongen. Det är tydligt att han halkat ner ordentligt i rangordningen efter sommarens tunga förvärv.

Hur som helst saknas ett gäng viktiga spelare även hos hemmalaget, där stort oro gäller kring Fedor Smolov. Förhoppningen är att han ska kunna spela. I övrigt är Jefferson Farfan, Boris Rotenberg, Luka Djordjevic och Anton Miranchuk utanför truppen.

Med allt det här sagt tycker vi att favoritskapet trots allt är tydligt för Juventus – som gärna behöver vinna här för att inte riskera att tappa sin slutspelsplats. En förlust skulle kunna vara kostsam, men även ett poängtapp kan stå laget dyrt i slutändan.

Juventus vinner spelas till 1,65 gånger insatsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Juventus vinner
Odds:  1,65 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  18:55, onsdag 6/11
TV:   viasatfotboll logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: