Speltips inför Ludogorets – Ferencváros 17/7: Rafflande returmöte

Spelbloggare Publicerat: 17 juli 2019

Bulgariskt mot ungerskt i Champions League-kvalrunda nummer ett. Ludogorets spelar med kniven mot strupen inför hemmareturen mot Ferencváros, men ska väl ändå kunna fixa det här?

Annons:

Ferencvárosi – Ludogorets: 2-1.

Där står vi när 90 av 180 minuter är avverkade av detta dubbelmöte. En förlust är en förlust, såklart, men bulgarerna står åtminstone stärkta av ett bortamål och har bara en bolls uppförsbacke. Gäller dessutom som klara favoriter här.

Åtta år på raken har Ludogorets vunnit bulgariska First League och under helgen inledde de det nya spelåret med en 2-0-vinst över Tsarsko selo. God uppladdning inför denna retur och moralen borde vara fortsatt stark. Precis den energiboosten de behöver, månne?

Gästande Ferencváris stack upp och vann deras inhemska serie förra året, vilket innebär att de får spela detta CL-äventyr, och den nya säsongen tar vid om runt två veckors tid. En uppsjö av vänskapsmatcher har spelats under försäsongen, mot motstånd av olika kaliber, men utfallen har varit starka i allmänhet. Den stora merparten vinster. Mycket positivt fanns också att hämta från det omvända mötet med detta.

Rakt spel

På Groupama Aréna stod Ferencváros för en mycket fin prestation; var effektiva och vann med uddamålet. Men på bortaplan är förutsättningarna vitt skilda och vi ser istället Ludogorets chanser till att vända på steken som stora. Helt klart värda att syna i denna fajt.

Någon ”walk in the park” väntar vi oss inte att det blir – Ferencváros har visat att de är en tuff nöt att knäcka, men det är tveklöst Ludogorets som är att värdera som den snäppen bättre parten av dessa två. En 1-2-förlust på bortaplan är inte katastrof heller. Tungt bortamål.

Förutom det uppenbara, skillnaderna spelare för spelare, har Ludogorets gott om erfarenhet från Europaspel och så även på den högsta möjliga nivån. Förra året nåddes Europa Leagues gruppspel och nu är siktet inställt på Champions League.

Den raka ettan till 1,71 gånger det investerade kapitalet är helt klart värt en peng. Det blir vårt speltips inför kvällens spännande returmatch. Observera att spelet enbart gäller ordinarie speltid i denna match och inte vilket lag som ska avancera vidare.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Ludogorets vinner, rak etta
Odds: 1,71 (Jämför alla odds)
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19:30, onsdag 17/7
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.