Speltips inför Manchester United – Barcelona 10/4: Tungviktsmöte till kvartsfinal

Spelbloggare Publicerat: 10 april 2019

Två av världens största fotbollsklubbar, Manchester United och Barcelona, möter varandra i en av de fyra Champions League-kvartsfinalerna. Från Old Trafford har Spelbloggare.se identifierat värde. Läs vårt speltips bäst här.

Annons:

En 0-2-förlust hemma, för att vinna returen med 3-1 borta och avancera vidare på fler bortamål. Manchester United stod för den kanske största skalpen i hela av årets Champions League när ett stjärnspäckat Paris Saint-Germain skickades ur turneringens inledande slutspelsfas.

Nu höjs nivån på motståndet ännu ett snäpp och det är med tveksam form som ”De röda djävlarna” kommer hit – kanske, åtminstone i viss mån, just för att fokus funnits på det här dubbelmötet?

Av de fyra senaste matcherna har tre förlorats och senast föll man mot Wolverhampton Wanderers i Premier League, 1-2 på bortaplan, precis liksom häromveckan när man mötte dem i ett identiskt möte, men då i FA-cupen.

Barcelona har däremot vässat på formen enormt med besked. När Primera División-tvåan och rivalen Atlético Madrid värjdes undan med 2-0 betydde det att serietiteln i praktiken är säkrad när avståndet till desamma är på så mycket som 11 pinnhål och enbart sju matcher återstår.

Med den matchen har de nu 5-1-0 i formraden. Tappet kom veckan dessförinnan, efter 4-4 mot Villarreal. Nu kan fullt fokus riktas på Champions League – en scen som katalanerna svikit på de senaste åren och något de uttryckligen känner stor revanschlusta i.

Värdet på Manchester United

Med bättre spelare på de allra flesta positioner och spets i en sådan som Leo Messi – och vilken form han är i; tio fullträffar på de sex senaste matcherna! – är det med all rätta som Barcelona räknas som favoriter i dubbelmötet som helhet och det här enskilda specifikt likaså.

Vi känner dock att oddssättarna tagit det till dess spets och att värdet istället hittas på skrällspelen.

Hemma på Old Trafford har enbart en av 14 matcher förlorats under Ole Gunnar Solskjaer och under norrmannen har laget tagit stora kliv framåt. Nu må formen vara lite halvdan, men den positiva känslan finns i det stora hela kvar.

Här i CL stod United för en makaber insats när de vände på siffrorna mot PSG, vilket visar på att de ska räknas med även i de tuffaste av matcher.

Barcelona kommer såklart, som alltid, vilja koppla grepp om matchen men kan samtidigt skynda långsamt till hänsyn av returen på Camp Nou. Krysset skulle på förhand köpas med glädje.

För Manchester United är Antonio Valencia, Matteo Darmian, Eric Bailly samt Alexis Sánchez indisponibla. Osäkert runt Marcus Rashford, Ander Herrera och Nemanja Matic. Barcelona har Rafinha out och Ousmane Dembélé out.

1-1, kanske?

+0,5 mål (asian handicap) på Manchester United köper vi till 1,92 x insatsen hos Bethard. Spelet är detsamma som dubbelchansen 1X fast med bättre odds. Den som vill höja svårighetsgraden kan testa det raka krysset till trevligt betalt.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 500 kronor omsättningsfri bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Manchester United +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, onsdag 10/4
TV:  viasatpremium logo viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.