Speltips inför Napoli – Barcelona 25/2: Champions League-höjdare med höjdarspel

Spelbloggare Publicerat: 25 februari 2020

Det är förvisso bara match nummer ett av två i Champions League-dubbelmötet Napoli och Barcelona emellan – men fart, fläkt och i sin tur mål kan det absolut ändå bli på tal om till matchen på Stadio San Paolo.

  Spela över 2,5 mål till oddset 1,77!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Som vi njuter. Champions League-slutspelet är i full rulle och det spelas klassmatcher från flera håll och kanter i fotbolls-Europa.

Napoli – Barcelona är en av alla dessa höjdare till matcher. En italiensk och spansk storklubb, båda med gedigna supporterskaror därutöver, som drabbar samman. Två lag som dessutom kan spela trevlig, underhållande och sevärd fotboll.

Givetvis lutar profetiorna dock åt katalanernas håll, som den på pappret starkare parten, med vassare spetskvalitéer och erfarenhet av framgångar ute på den europeiska fotbollsscenen. Världens största fotbollsklubb, efter helgen också serieledare i La Liga efter 5-0-krossen av Eibar.

Detta medan Napoli varit Serie A:s kanske största besvikelse under säsongen – för att åtminstone ha påbörjat någon form av vändning; vunnit sex av deras sju senaste matcher och till följd av detta är nära final i Coppa Italia och har klättrat till sjätteplatsen i tabellen. Vältajmat såhär till CL-slutspelet. Hade varit betydligt värre att kliva in i det för runt en månad sedan.

Annons:

Minst tre mål

Den första av två matcher i dubbelmöten som detta tenderar att bli mer tillknäppt kontra den andra. Detta eftersom det inte finns något resultat att spela på från start; att lagen föredrar att ta det säkra före det osäkra. Nu saknar också bortalaget offensiva nyckelpjäser i Luis Suárez och Ousmané Dembélé.

Men annars? Det finns faktiskt en hel del som talar för målen och överspelen på den typen av marknader får det faktiskt att klia i fingrarna.

Barcelona fortsätter briljera i det offensiva, deras avbräck till trots, och försöker alltid vara den part som tar över taktpinnen i matcherna – något som kan bidra till mer öppna dörrar på Stadio San Paolo, där Napoli förstås vill ha med sig ett bra resultat att spela på till returen.

Defensivt, däremot? Där finns det mer att önska. Innan 5-0-krossen av ett tunt Eibar senast hade mål släppts in i fyra matcher på raken. Fem av de sex senaste har totalt innehållit minst tre baljor.

Napoli ser ut som ett helt annat lag, kontra tidigare under säsongen, och är medvetna om vikten att ha med sig en seger till Camp Nou. Självförtroendet att trycka på framåt bör finnas där och då är sannolikheten stor att det smäller åt båda håll.

Över 2,5 mål spelas till fina 1,77 x insatsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos coolbet – ett spelbolag med svenska oddssättare!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål totalt
Odds: 1,77
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:00, tisdag 25/2
TV:  tvsex logo viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo

 

Annons:


Annons: