Speltips inför Napoli – FC Salzburg 5/11: Fullt ös i gruppspelet

Simon Pålsson Publicerat: 5 november 2019

FC Salzburg imponerar galet mycket under inledningen på Champions League, men måste vinna borta mot Napoli.

Annons:

Det är åter dags för Champions League och våra förväntningar är uppskruvade till höga nivåer inför mötet mellan Napoli och FC Salzburg. Som neutral åskådare finns det nog egentligen inget annat möte som kan framkalla samma avslappnade nerv som den här matchen.

FC Salzburg går som tåget och har imponerat på en hel fotbollsvärlden med sin saftiga inledning på den här säsongen. Den spelare som tydligast personifierar den här magiska säsongsinledningen är norrmannen Erling Braut Håland som fullkomligt öser in mål. Redan nu har han tagit sig upp i skytteligaledning i Champions League.

Vidare har FC Salzburg varit helt galet effektiva i det inhemska ligaspelet. Där står man på 35 poäng efter 14 omgångar och har +41 i målskillnad. Det är löjliga marginaler att tala om efter så få spelade omgångar. Det säger en hel del om höjden i deras spel.

För att kunna ta sig vidare från den här minst sagt tuffa gruppen behövs troligen tre poäng borta mot Napoli. En förlust vore förödande och en svag insats generellt skulle kunna döda allt självförtroende inför avslutningen. Men lita på att man fortsätter på samma galet offensiva sätt.

Annons:

Napoli vill ta revansch

Napoli åkte som bekant ut från gruppspelet i Champions League på allra värsta, mest snöpliga sätt under förra säsongen. Då hamnade man också i den på pappret värsta gruppen och fick se sig besegrade av Liverpool samt PSG i slutändan. Surt sa räven.

Nu ser det mer lovande ut den här hösten och man står på sju poäng. Därmed toppar Napoli också gruppen och sitter i förarsätet att ta sig vidare.

Men för att behålla den platsen och ta sig vidare som ett av två lag krävs troligen att man minst tar en poäng hemma mot FC Salzburg. 3-2-vinsten borta i Österrike gav en ordentlig poängkudde, men det går snabbt i så här täta grupper. Det vet vi sedan gammalt.

Med två av Europas allra starkaste offensiva lag tänker vi inte förvänta oss annat än ett målkalas igen. Oavsett resultat kommer något av lagen behöva gå framåt. Det är bra förutsättningar för mål.

Över 3,5 mål spelas till 1,85 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 3,5 mål
Odds:  1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  21:00, tisdag 5/11
TV:   viasatsport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: