Speltips inför Nomme Kalju – Celtic 30/7: Ointressant match toppat med starkt spel

Spelbloggare Publicerat: 30 juli 2019

Närmast helt ointressant. Helt avgjort. Men likväl har ett fantastiskt fint speltips identifierats inför returen mellan Nomme Kalju och Celtic i Champions League-kvalet.

Annons:

Full dominans, en uppsjö av chanser och efter 90 minuter 5-0 på tavlan i Glasgow. Fyra olika målskyttar. Den eventuellt lilla chansen som estländska Nomme Kalju FC trodde de hade på förhand, är nu bortviftad.

Givetvis kommer det inte som en chock, då skillnaderna här är fundamentala. Celtic är en av Europas mest klassiska fotbollsklubbar, dock en bra bit från vad de har varit, och har som vana att medverka på de stora scenerna. Förra året nåddes slutspel i Europa League. Nu hoppas de på Champions League.

Förra omgången värjdes bosniska Sarajevo undan med 5-2 över dubbla möten och här blev det alltså ännu en ”walk in the park”. Sannolikt väntar dock klart tuffare motstånd i den tredje rundan, då när konkurrensen allt som oftast hårdnar svårt.

Nomme Kalju plockade under fjolåret en storskalp när de vann Estlands förstadivision. Nu ser det dock värre ut inför de avslutande 16 matcherna och främsta fokus blir att försöka ta en medaljplats. Till följd av succén innan får de dock spela detta CL-kval – mycket erfarenhet att hämta! – och i kvalrunda ett avancerade man förbi makedonska Shkendija på fler bortamål.

Siffrorna ska hållas nere

För Nomme Kalju handlar det om en sak: att rädda deras anseende. Att hålla siffrorna. Leverera glädje till hemmapubliken. Men där är det stopp, mer kan inte krävas. Klasskillnaden är helt enkelt alldeles för stor.

Och för Celtic, vad handlar det om för dem? Mer eller mindre bara att spela av dessa 90 minuter, spara på krafterna bäst möjligt.

Gästerna kommer således rotera kraftigt i matchen. Spelare normalt utanför den ordinarie startelvan få chansen att visa framfötterna. Yngre förmågor som får testa vingarna på Europascenen.

Av det mesta att döma borde en match av mer tillknäppt karaktär vänta denna afton, ett mindre påtryckande Celtic. Under 3,5 mål känns därför som en no-brainer till oddset 1,74 hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,74 (Jämför alla odds)
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19:00, tisdag 30/7
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.