Speltips inför Olympiakos – Bayern München 22/10: Given målprofetia

Spelbloggare Publicerat: 22 oktober 2019

Målpartaj eller ej? Spelbloggare.se bjuder på ett vasst spel inför tisdagens Champions League-batalj Olympiakos och Bayern München emellan.

Annons:

För tre veckor sedan stod Bayern München för en historisk kross av Tottenham Hotspur i Champions League, dessutom på bortaplan. Siffrorna? 7-2! Sju mål mot två! Serge Gnabry med inte färre än fyra mål samt en assist. Robert Lewandowski med dubbla fullträffar. Joshua Kimmich med en.

Med det har den tyska maskinen full pott efter de två inledande matcherna. Premiären mot Röda Stjärnan plockades nämligen hem med solida tre mål mot noll. Med hänsyn till de resultaten blir det enklare att överse från de mindre starka ditona i Bundesliga; åtta matcher, 15 pinnar och en tredjeplats. Senast blev det 2-2 mot Augsborg och dessförinnan en 1-2-förlust mor Hoffenheim.

Det finns ändå klara indikationer på att formen håller på att dippa för Bayern München. Kan Olympiakos utnyttja det, månne?

Grekerna premiärspelade 2-2 mot ”Spurs” i Champions League, för att senast förlora med 1-3 mot serbiska Röda Stjärnan. Givetvis en käftsmäll, inte minst eftersom matchen leddes i halvtid och det hela kändes stabilt. Mycket förändrades när Yassine Benzia visades ut runt tio minuter in i den andra halvleken och såväl 1-2- som 1-3-målet kom under slutminuterna.

Annars toppas den inhemska serien av Olympiakos, det efter sex vunna och ett kryss på de inledande matcherna. Men det är, som bekant, en helt annan nivå på den här scenen och specifikt i den här matchen.

Annons:

Offensiva besked – defensiva svårigheter

Fundamentala skillnader. Bayern München som en titelaspirant i Champions League. Olympiakos inte annat än en uppstickare som sannolikt får vara tillfredsställda med att nå Europa League-slutspelet.

Men att det skulle bli en ”walk in the park” för Bayern München har vi ändå svårt att se. Mycket svårt.

Tyskarna kommer från två stora besvikelser (1-2 mot Hoffenheim och 2-2 mot Augsburg) och ett svajigt försvarsspel har varit ett återkommande tema. Minst två insläppta har blivit fallet i fyra på raken, i vilka man också prytt målprotokollet.

Olympiakos, som förutom avstängde Yassine Benzia även saknar Konstantinos Fortounis, kom ut starkt mot Röda Stjärnan; skapade en del, spräckte nollan – men föll isär under den andra halvleken. Lite samma visa, fast åt andra hållet, mot Tottenham (2-2) dessförinnan.

Det mesta talar väl för mål här, eller hur? Och dessutom åt båda håll. Att det blir fallet spelas gladeligen till oddset 1,78 hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,78 (Jämför alla odds)
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:00, tisdag 22/10
TV:  viasatsport logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: