Speltips inför Olympiakos – Krasnodar 21/8: Fint värde

Spelbloggare Publicerat: 21 augusti 2019

När oddsen under veckan tryckts upp på Olympiakos är det helt klart på sin plats att ta sida för dem i Champions League-playoffet mot Krasnodar.

Annons:

Vad var det för en smällkaramell till skräll som Krasnodar stod för i den tredje kvalrundan? Efter förlust (0-1) i hemmamötet mot den stora förhandsfavoriten Porto, vann man bortaditot med 3-2 och avancerade således vidare på flest bortamål.

Givetvis ska Krasnodar hyllas för vad de lyckades åstadkomma mot ett ytterst kompetent motstånd, men främst handlade det om hur motståndarna slarvade så kopiöst under den första halvleken av returen. Fick mycket till skänks och hade därutöver stort flyt; marginalerna på rätt sida.

Nu är de, ryssarna, i alla fall här och kan vara 90 minuter borta från Champions League. Förloraren här får istället, som bekant, spela Europa League.

Olympiakos är den mest framstående klubben i Grekland, åtminstone historiskt. Däremot har de misslyckats med att vinna serien de två senaste åren och revanschlustan är stor. Redan denna vecka vankas premiär och det blir således att hålla två bollar i luften, serie- och Europaspel.

Här i kvalspelet har de sett stabila ut, Olympiakos. Både Viktoria Plzen och Istanbul Basaksehir har passerats utan större problem och i alla fyra matcher, eftersom det är dubbelmöten, har nollan hållits intakt. Tyder på styrka.

Annons:

Starkt kvalspel hittills

Det var nära att Krasnodar föll helt samman efter den 3-0-uppförsbacke de (nästan) fick till skänks av Porto i den förra kvalrundan. Bortser man från de där 30 minuterna, visades de vara sårbara och nu kan man inte räkna med samma typ av flyt.

Gillar helt enkelt Olympiakos chanser här. Ser dem som snäppet vassare. De har levererat bra i kvalet hittills, inte släppt in ett enda mål och hemmaspelet är erkänt solitt ute på Europascenen. Grekiska klubbar tenderar att vara starka hemma.

Krasnodar är knappast att betrakta som en lättviktare, men faktum kvarstår att de inte haft slagkraft för att utmana om titeln i Ryssland – varken i nutid eller historiskt. God form nu och tredjeplats förra året förvisso, känslan är ändå att en klubb som Zenit är en bra bit före.

Hemmaplansfördel och i viss mån kompetensskillnad – fördel Olympiakos?

Oddsen på Olympiakos har höjts under de senaste dygnen och nu klipper vi till på den raka ettan till 2,11 x insatsen hos Coolbet. Ser värde en bit ned under dubbla insatsen, så här är det bara att klippa till.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Olympiakos vinner, rak etta
Odds: 2,11 (Jämför alla odds)
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:00, onsdag 21/8
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.