Speltips inför Partizani Tirana – Qarabag 10/7: Trevligt målodds

Spelbloggare Publicerat: 10 juli 2019

De albanska och azerbajdzjanska mästarna, Partizani Tirana samt Qarabag, ryker ihop i onsdagens Champions League kval. Här: odds, inför matchen och speltips.

Annons:

Tillbaka på den främsta kvalscenen är Partizani Tirana för första gången sedan 2016 och det efter att, dessutom i dominant stil, ha lunkat hem den albanska förstadivisionen under spelåret som varit. Senaste serieskalpen innan dess kom 1992/1993. Det är med andra ord en klubb som lär må bra och som är ute efter mer.

Rutinen är väl ändå det främsta som Partizani kan hämta från det här kvalet? Albansk klubbfotboll rosar inte direkt marknaden och att passera en klubb som Qarabag, med all deras Europarutin, vore en skräll modellen större. Gäller att jaga ett starkt resultat inför hemmapubliken.

Qarabag är, som nämnt, ett mer välbekant namn på den europeiska fotbollscenen. Under åren har de ställts mot flera av världens bästa klubblag, även om fjolåret specifikt inte var någon större höjdare – en sistaplats i Europa League-gruppspelet där Arsenal, Sporting CP och Vorskla stod för motstånden.

Hemma i Azerbajdzjan är Qarabag den stora fanbäraren. Sex år efter varandra har de vunnit serien och förhoppningen är nu att det ska bli en sjunde när den kommande inhemska säsongen inleds.

Mål åt båda håll

Ovissheten i matchen ökar förstås av anledning till att varken Partizani Tirana eller Qarabag spelat tävlingsfotboll på flera månaders tid, men en sak är likväl solklar: bortalaget är storfavoriter i såväl den här matchen som dubbelmötet som helhet.

Frågan är dock om spelbolagen och dess oddssättare inte tar det lite väl långt. Att resa till Albanien och ställas mot en nybliven mästare behöver inte vara så enkelt som oddsen vill ge sken av. Returen kan däremot vara en helt annan historia. Att komma undan med ett kryss vore inte fy skam.

Partizani behöver i deras tur ett starkt hemmaresultat (läs: vinna) för att hålla liv i det här och från deras sida väntar vi därför oss fart, fläkt och frejdighet. Offensivt kan det säkerligen ge utdelning, men mest sannolikt inte utan att bli defensivt sårade vid åtminstone ett tillfälle.

Mål åt båda håll? Det spelas till 2,23 gånger pengarna hos Mr Green – ett betydligt högre odds än hos flera andra bookmakers.

Annons:
  Rygga spelet hos Mr Green – Få 100% vinstboost upp till 5 000 kr!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,23 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 17:30, onsdag 10/7
TV: 
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.