Speltips inför PSG – Bayern München 27/9: Kanske överdriver spelbolagen?

Spelbloggare Publicerat: 27 september 2017

Två spektakulära lag i form av Paris Saint-Germain och Bayern München bjuder upp till dans i Champions League. Frågan är om oddssättarna inte har lite för stora förväntningar på matchen, varpå värde dukas upp på annat håll.

I praktiken står det redan klart att Paris Saint-Germain och Bayern München kommer plocka de två slutspelsmatcherna i grupp B. Gapet, kvalitetsmässigt, är betydande ner till Anderlecht och Celtic.

Detta fick också erfaras i premiärerna. PSG reste till Skottland och vann med förkrossande 5-0 över Celtic medan Bayern städade undan Anderlecht med 3-0, i en match där de spelade med en man mer på planen sedan den 11:e matchminuten. Spelet i sista tredjedelen hade kunnat vara bättre av tyskarna.

I övrigt rullar det inte heller på friktionsfritt för Bayern München, som tappade 2-0 till 2-2 hemma mot Wolfsburg i helgen och nu har man, som de senaste årens totala dominanter, tre pinnar upp till serieledande Borussia Dortmund i Bundesliga.

PSG åkte på årets första tapp efter 0-0 borta mot Montpellier senast och det var uppenbart att Neymar, skadad, saknades. I första hand ska det dock ha varit en säkerhetsåtgärd och brassen väntas ta plats i startelvan här.

Gästernas stjärnkeeper Manuel Neuer missar matchen med en skada och Thiago Alcántara är osäker.

Underspelen lockar

Undertecknad kan helt förstå hur oddssättarna och marknaden resonerar, när de tror på en äkta proppen ur-match – men tycker ändå att det har tagits lite till sin överdrift. Finns därför värde att tälja på underspelen. Varför?

PSG har en offensiv i absolut världsklass, kanske till och med den mest namnstarka, i firma Edison Cavani-Neymar-Mbappé och de spottar in mål på löpande band. Omedelbar leverans. De, förvisso utan Neymar, blev dock nollade senast och fick med hela trion intakt ”bara” in två mål i 2-0-vinsten över Lyon dessförinnan. Detta tack vare två sena självmål.

Den infekterade relationen mellan framförallt Neymar och Cavani – ni har väl läst om straffdramat förra veckan? – men också, som det verkar, mellan den nya och äldre falangen i truppen kan ta fokus åt fel håll. Svårt att leverera hundraprocentigt när fokus är på annat.

Bayern München är också sylvassa framåt, men vi kan anta att de kommer backa tillbaka lite här på Parc des Princes. Ödesdigert att lämna öppna ytor till motståndarna. Dessutom var det offensiva spelet lite uddlöst i CL-premiären mot Anderlecht. Man är alldeles för beroende av Robert Lewandowskis spetskvalitéer just nu och om PSG kan isolera honom – vem ska steppa fram och leverera mål?

Under 3,5 mål spelas till 1,80x hos Betsson.

  Rygga spelet hos Betsson – Få 1 000 kr riskfritt spel!

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (1 000 kr riskfritt spel)
Spelstopp: 20:45, onsdag 27/9
TV:  viasatpremium logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: