Speltips inför PSG – Club Brugge 6/11: Solklar favorit

Simon Pålsson Publicerat: 6 november 2019

Paris Saint-Germain gäller som klara favoriter när man nu kan säkra en åttondelsfinal i Champions League hemma mot Club Brugge.

Annons:

Champions League-vecka står alltså åter på tapeten och då spelas alltid intressanta matcher värda att sätta tänderna i. En match som sticker ut är den mellan Paris Saint-Germain och Club Brugge från Belgien.

Som läget är i den här gruppen har PSG i princip chansen att ställa en fot i åttondelsfinalerna om man vinner den här matchen. Eller det är rent av så att en plats är säkrad i slutspelet om så blir fallet. Den där foten har man nog redan satt i åttondelsfinalen efter att ha vunnit tre (!) raka matcher så här i inledningen av gruppspelet.

Club Brugge har en viss chans att konkurrera om andra- eller tredjeplatsen. Det är kanske inte borta mot PSG som man ska plocka sina poäng, men en skrällpoäng i Paris skulle kunna hjälpa otroligt mycket. Däremot är klasskillnaden förmodligen alldeles för stor.

Annons:

PSG har fått ordning på truppen

Den här säsongsinledningen har varit lite stormig för Paris Saint-Germain, som sin vana trogen (får man ändå säga) har haft en rad spelare på sin skadelista. Inför den här matchen finns fortfarande Neymar utanför truppen och det lär dröja innan han bidrar igen. Frågan är om han någonsin kommer upp i sin höga nivå igen i PSG. Det är ingen hemlighet att han allra helst lämnar klubben.

Men i övrigt är Thilo Kehrer skadad, medan det finns frågetecken kring Thiago Silva, Ander Herrera, Thomas Meunier och Marco Veratti. Värt att nämna är att den sistnämnda, den spelare som för övrigt varit längst i klubben av alla nuvarande spelare, nyligen förlängt sitt kontrakt.

Hos bortalaget är Ruud Vormer avstängd och kommer därför inte att spela. I övrigt finns det inga skador eller avstängningar att orda om. Däremot råder viss osäkerhet kring talangen Lois Openda, som på två korta inhopp redan skaffat sig två gula och därmed är ett avstängningshot.

I vår värld är det klasskillnad här. PSG bör och ska vinna.

PSG vinner och håller nollan spelas till 1,86 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  PSG vinner och håller nollan
Odds:  1,86 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  21:00, onsdag 6/11
TV:  tv3sport logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: