Speltips inför PSV – Barcelona 28/11: Fokus på hörnmarknaden

Spelbloggare Publicerat: 28 november 2018

Strålkastarljuset riktas mot hörnmarknaden när PSV och Barcelona möter varandra i en av onsdagens alla Champions League-bataljer. Förutom ett speltips, tar ni del av allt inför matchen, statistiken och startelvorna här.

Annons:

Trots tre förluster och bara ett kryss hittills i Champions League-gruppspelet, förtjänar holländska PSV stor respekt för deras insatser. Att ställas mot Barcelona, Inter och Tottenham blev bara lite väl övermäktigt.

På Camp Nou stretade PSV emot en bra bit in i händelserna, för att till slut falla med 0-4. Därefter har det blivit uddamålsförluster mot Inter och Tottenham samt ett 2-2-kryss när ”Spurs” kom till Holland och Eindhoven.

En praktisk chans finns det alltjämt på tredjeplatsen och således för att slussas ut i CL-slutspelet, men för det ska fortfarande oerhört mycket till.

Barcelona är i praktiken klara för slutspelet och har toppchans på att hålla kvar deras förstaplats efter tre vunna och ett kryss. Givetvis är det ett facit som imponerar, liksom som att Primera División toppas, men över hela spelåret har det faktiskt svajat en del om katalanerna.

Vad det i stort handlat om är – ojämnheten. Hit kommer de med tre raka matcher utan vinst, bland annat ett 3-4-fall hemma mot Real Betis, och senast var det med nöd och näppe som man fick 1-1 mot Atlético Madrid. Hade det inte varit för Ousmane Dembélés kvitteringsbalja i den 90:e minuten, hade förstaplatsen tappats till desamma i det spanska finrummet.

PSV sätter fart framåt?

Har PSV självförtroendet för att, åtminstone stundtals, sätta Barcelona under press och kanske till och med skaka om dem? Det tror vi.

Holländarna har försvinnande liten press på deras axlar och kan spela avslappnat. Flera CL-insatser har varit lovande och i Eredivisie är 13 av 13 matcher vunna. Finns tveklöst utrymme att köra all in här på Philips Stadion.

Talar ännu mer för detta är den enorma skadelista som stör Barcelona inför matchen. Där hittas Thomas Vermaelen, Sergi Samper, Sergi Roberto, Rafinha, Jasper Cillessen, Luis Suárez, Arthur och eventuellt Ivan Rakitic samt Coutinho.

På sistone har Barcelona släppt till en hel del, en mängd möjligheter och i sin tur också mål. Vissa typer av mål- eller skrällspel kan således locka, men hörnorna lockar mer och inte minst när LeoVegas sticker ut hakan på en av linorna.

PSV över 3,5 hörnor tas till 1,79 gånger pengarna.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 2 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: PSV över 3,5 hörnor
Odds: 1,79 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 21:00, onsdag 28/11
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.