Speltips inför Qarabag – Dundalk 31/7: Solklar favorit i kvalet

Simon Pålsson Publicerat: 31 juli 2019

Det blir ett favoritspel inför onsdagens returmöte i kvalet till Champions League mellan Qarabag och Dundalk den 31 juli 2019.

Annons:

På onsdagskvällen är det åter dags för nytt kvalspel till Champions League och för svensk del hamnar fokus utan tvekan på mötet mellan AIK och NK Maribor på Friends Arena. Men faktum är att det vid sidan om den matchen spelas ett par andra matcher som kan vara värda att hålla koll på.

Inte minst ur en spelsynpunkt finns det utan tvekan skäl att slänga ett öga på mötet mellan Qarabag och Dundalk.

Det kan vara viktigt att ha koll på det faktum att det första mötet alltså slutade 1-1 på de brittiska öarna. Det gör att inför returmatchen är det Qarabag som är vidare tack vare sitt gjorda bortamål. 0-0 tar alltså Qarabag vidare till den tredje kvalomgången.

I våra ögon blev det redan i den första matchen tydligt vilket lag som var starkast. Qarabag tog ledningen redan efter fyra minuter och vore det inte för kvitteringen med en knapp kvart kvar att spela tror vi att det här hade varit ett avgjort dubbelmöte redan nu.

Spel på favoriten i returmötet

Efter att det första mötet alltså slutade med ett kryss kan vi konstatera det svindlande faktumet att Dundalk är ett lag som bara verkar kunna spela kryss i Europa. Det var nämligen lagets sjätte (!) raka kryss i kvalspel till Champions League. Det är med andra ord ett svårslaget lag, om än ett lite för svagt sådant också.

I sju av laget senaste europeiska kvalmatcher har vi fått se max två mål, vilket också är en tydlig indikation på vilken typ av spel som Dundalk traditionellt bjuder på. Det är snarare defensivt, kontrollerat och lätt tamt än sprudlande i offensiven.

Med det sagt har vi en känsla av att den statistiken tar slut nu. Laget var klart svagare än sina motståndare senast och nu ska väl ändå Qarabag, inför sin egen publik på hemmaplan, klara av att döda det här?

Qarabag vinner spelas till 1,47 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Qarabag vinner
Odds:  1,47 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  19:00, onsdag 31/7
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   –

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.