Speltips inför Real Madrid – PSG 26/11: Kvällens bästa CL-tips!

Spelbloggare Publicerat: 26 november 2019

När de offensiva kraftpaketen i form av Real Madrid samt Paris Saint-Germain drabbar samman i Champions League är det med uppskruvade förväntningar från vår sida. En minnesvärd kväll från Santiago Bernabéu att vänta?

Annons:

Två av världens största, en spansk och en fransk jätte, och mest slagkraftiga av fotbollsklubbar. Två offensiva kraftpaket. Nu mot varandra, återigen, i Champions League. Det är som uppdukat för fotbollsfest i Madrid. En av tisdagens stora höjdpunkter på TV- och spelschemat.

PSG är förvisso redan slutspelsklara och kommer med största sannolikhet, oavsett utfall här, bli gruppetta efter att ha vunnit samtliga av de fyra spelade bataljerna – och vad extra anmärkningsvärt är att de inte släppt in ett enda mål ännu. Omvända matchen med denna slutade exempelvis i en 3-0-kross från fransoserna.

Övrig konkurrens i gruppen är däremot inte att höja upp till skyarna, för att uttrycka det milt; belgiska Club Brugge samt turkiska Galatasaray. Givetvis ska de över sex matcher vara chanslösa gentemot båda dessa fotbollsjättar, Real Madrid och Paris Saint-Germain.

På pappret är det emellertid fortfarande inte klart att Real Madrid ska nå slutspelet, även om exakt allt pekar på det. Två vunna, en oavgjord och en förlust har det blivit för deras del. Knappast övertygat, i den mån man ska kunna räkna med av ett lag av deras karaktär. Imponerande var det däremot när Galatasaray snurrades upp helt på läktaren senast; vann med tennissiffrorna 6-0.

Marco Asensio, Lucas Vázquez, James Rodríguez, skadelistade, och eventuellt Nacho kommer missa matchen för “Marängerna”. För PSG är det stora utropstecknet att Neymar samt Kylian Mbappé mest troligt kommer starta deras första match tillsammans för säsongen. Galen potential i den duon, förstås. Enda klara avbräcket är på Thilo Kehrer medan Marco Veratti samt Ander Herrera båda är tveksamma kort.

Annons:

Mål, mål, mål!

Fyra nollor här i Champions League för PSG. Ett bra försvarsspel över det stora hela de senaste veckorna för Real Madrid.

Men när det handlar om två lag med så pass stor offensiv lusta och sådana kvalitéer är det oerhört svårt att förutspå annat än ett målpartaj till tisdagens kvällsmatch. Att PSG dessutom redan är slutspelsklara och oavsett utfall i denna match mest troligen kommer bli gruppetta, kan betyda en något mer avslappnad approach. Således – mer öppet?

Snacket är att Mpabbé och Neymar kommer spela tillsammans på topp i afton och deras individuella kvalitéer är erkända. Tillsammans har de skapat magik förut. Anmärk också att ingendera av dem spelade i det omvända mötet med detta – och då vann PSG ändå med siffrorna 3-0.
Det finns med andra ord inte bara offensiv spets, utan enorm bredd hos fransoserna.

Real Madrid sticker också ut i det offensiva kontra defensiva. Eden Hazard, Karim Benzema samt Gareth Bale, vilka väntas starta tillsammans, är en topptrio att ta på största möjliga allvar. Klasspelare ut i fingertopparna. Nu kommer spanjorerna från en 3-1-seger över Real Sociedad och på de tre senaste matcherna har det blivit 13 mål framåt.

Målmöjligheterna ska vara rejäla på Santiago Bernabéu och vi förvånas något av de odds som faktiskt plitats ner. Överspelet på 3,0-målslinan (asian handicap) finns till 1,88 gånger pengarna hos Bethard och det spelas utan att överhuvudtaget tveka. Insatsen tillbaka vid exakt tre baljor.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 100% extra upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,88
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, tisdag 26/11
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons:

Annons: