Speltips inför Real Madrid – Viktoria Plzen 23/10: Krisande hemmalag

Simon Pålsson Publicerat: 23 oktober 2018

Real Madrid måste få det att lossna i tisdagens möte med Viktoria Plzen i Champions League. Här orkar inte gästerna stå emot över 90 minuter.

Annons:

Det är tuffa tider i Real Madrid inför tisdagens viktiga möte i Champions League hemma mot Viktoria Plzen. På alla sätt är det här en match som den spanska giganten ska vinna – i stort sett alla dagar i veckan. Men med tanke på den risiga formen finns det viss oro.

Real Madrid har redan hunnit med att förlora tre (!) ligamatcher i Spanien, detta på nio omgångar. Dessutom förlorade laget borta mot CSKA Moskva i den senaste omgången av gruppspelet i Champions League. Allt annat än en lovande start för den nye huvudtränaren Julen Lopetegui, som har fått mycket kritik i veckan.

Viktoria Plzen är dock på många sätt det ultimata laget att möta i ett så utsatt läge. Det är nämligen gruppens klart svagaste lag och det lär märkas på Santiago Bernabeu. Men 2-2 hemma mot CSKA Moskva var trots allt ett relativt meriterande resultat, innan laget åkte till Rom och förlorade med klara 5-0 borta mot AS Roma.

Real Madrid är för tunga

Real Madrid har äntligen i stort sett bästa möjliga lag att tillgå. Det är en klar fördel, inte minst sett till hur svag säsongsinledningen har varit. Det är egentligen bara högerbacken Daniel Carvajal som inte kommer till spel här. Den pressade tränaren Julen Lopetegui är mest troligt mycket nöjd med att kunna sätta det i stort sett bästa möjliga laget på planen.

Viktoria Plzen har inget vidare lag att tillgå, det vet vi sedan gammalt. Åtminstone inte sett till profiltätheten i laget. Jan Kopic missar dessutom matchen. Ett relativt tungt tapp.

Här tänker vi oss en väldigt tydlig matchbild där gästerna inledningsvis har betydligt lättare att hänga med i svängarna. Men sett över matchens alla 90 minuter räcker det inte hela vägen hem. Real Madrid är väldigt måna om att få det att lossna och lär trycka ifrån ordentligt i andra halvlek.

Real Madrid -1,5 (andra halvlek) spelas till 1,84 gånger såsen hos Ohmbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Real Madrid -1,5 (andra halvlek)
Odds:  1,84 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ohmbet
Spelstopp:  21:00, tisdag 23/10
TV:   –
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.