Speltips inför Röda Stjärnan – Olympiakos 1/10: Stökigt läktarmöte

Simon Pålsson Publicerat: 1 oktober 2019

Att målen hamnar i fokus inför tisdagsmötet mellan Röda Stjärnan och Olympiakos i Champions League känns totalt givet.

Annons:

Det är skarpt läge direkt i gruppspelet i Champions League – där varje lags öde kommer att avgöras på ynka sex omgångar. Med sådana förutsättningar att utgå ifrån finns det inte tid, rum eller plats för att missa en massa poäng. Det gäller att prestera redan från första stund.

När Olympiakos ordnade en poäng mot Tottenham i sin premiär, visserligen inför sin egen hemmapublik, var det ett bra sätt att slå klorna i det här gruppspelet. Det var också en tydlig signal på att grekerna kommer att ta det här på allvar och ge det ett försök att faktiskt sluta minst tvåa i gruppen.

Röda Stjärnan hade det tyngre och föll med 3-0 borta mot Bayern München i sin premiär, men om det är någon match som är så kallat ”okej” att förlora är det väl ändå den?

Förra säsongen visade Röda Stjärnan att man kan slå alla lag – efter att ha fått det att skaka ordentligt för PSG, Napoli och Liverpool – när man väl spelar på hemmaplan. Det får vi inte glömma under den här säsongen.

Annons:

Stimmig stämning på läktarna

Med stor sannolikhet är det här också ett möte som sticker ut rent läktarmässigt, någonting som kommer att märkas såväl när Olympiakos är hemmalag som när Röda Stjärnan står som värd. Det här är två lag med oerhört starka supportrar, men där bortastödet ibland kan vara lite sämre. Men räkna med intensitet på hög nivå i den här matchen.

För det här är också två lag som ser det här som den kanske bästa chansen att ta en trepoängare i den här synnerligen tuffa gruppen. Övriga lag, Tottenham och Bayern München, blir inte enkla att slå.

Det som gör att förutsättningarna är extra goda inför den här matchen är det faktum att inget av lagen egentligen saknar någon extra viktig spelare. Snarare är det här ett bra tillfälle att formera sitt starkaste lag och det borde också vara så att offensiven prioriteras i båda läger. Med alla spelare tillgängliga finns det heller inga hinder för att inte satsa på en sådan taktik.

Det är vår känsla på förhand – det här blir ett målrikt möte.

Båda lagen kan spelas till 1,80 gånger insatsen hos Bethard och det blir det speltips vi rekar inför den här matchen.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  21:00, tisdag 1/10
TV:   viasatmotor logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: