Speltips inför Röda Stjärnan – Tottenham 6/11: Trots allt, ett favoritspel på sin plats

Spelbloggare Publicerat: 6 november 2019

Ett jätteodds? Inte direkt, men värdet finns där. Detta inför CL-mötet mellan serbiska Röda Stjärnan samt fjolårsfinalisten Tottenham Hotspur – och speltipset tar ni del av här, tillsammans med de bästa oddsen, startelvor och TV-info.

Annons:

Röda Stjärnan har åter blivit en klubb att räkna med på de europeiska scenerna och på hemmaplan har de skakat om flera världsklubbar. Förra året, bland annat; 2-0-vinst över Liverpool, som sedermera vann alltihopa, och 0-0 mot Napoli.

Och den här CL-gruppspelssejourens enda hemmamatch, den landade i en 3-1-vinst över Olympiakos. Precis de som man väntas få tampas om tredjeplatsen, vilken leder till Europa League-slutspel, om. Fördel i den matchen-i-matchen.

De två bortamatcherna har serberna varit desto mindre lyckosamma i, men hur mycket kan man kräva i den typen av fajter? 0-3 mot Bayern München och nu senast, för ett par veckor sedan, 0-5 mot Tottenham i London.

Tottenham har varit en fruktansvärd besvikelse på de flesta fronter under spelåret, som förvisso ännu är i en tidig fas. Elfteplatsen och 13 pinnar på 11 matcher i Premier League är katastrofalt för en klubb av deras storlek och med deras målbilder. Sist fick de 1-1 borta mot Everton och förlorade dessförinnan snöpligt mot serieledande Liverpool på Anfield, 1-2 i baken.

Champions League-slutspel lär det emellertid bli – fastän det funnits så mycket mer att önska av prestationerna. Lika mot Olympiakos och historiskt usla 2-7 hemma mot Bayern München innan islossningen och krossen av just Röda Stjärnan. Andraplatsen innehas alltjämt och minst den ska försvaras med näbbar och klor.

Annons:

Hur illa det än sett ut – ”Spurs” betydligt bättre

Vi har all respekt för Röda Stjärnan och vad de åstadkommit under de senaste åren ute i Europa. En helt pånyttfödd klubb på den här scenen. Och på hemmaplan har de fällt krokben för de allra bästa. Men när vi betalas sådana här siffror för ett favoritspel på Tottenham, då är det svårt att se andra spelalternativ ens tänkbara.

Hur illa det än sett – ser? – ut i Tottenham, kan man inte sopa under mattan med att de är ett flera klasser bättre fotbollslag än vad Röda Stjärnan är. Det är odiskutabla fakta.

Något bättre har det också sett ut på sistone. En lovande insats mot Liverpool, trots förlusten, och bara sekunder från en trea borta mot Everton senast – 1-1 kom i den sjunde stopptidsminuten. Innan dessa matcher kom den där krossen av Röda Stjärnan (5-0) i det omvända mötet.

Harry Kane missade matchen mot Everton, men ser av det mesta att döma ut att komma tillbaka i skick för en startplats här. Gigantiskt plus. Annars är Erik Lamela samt Jan Vertonghen smått osäkra. Hugo Lloris fortsatt out. Röda Stjärnan saknar bara Branko Jovicic.

Trots allt, alla tveksamheter – 1,74 gånger pengarna är något för högt för att inte investera i den raka tvåan. Oddset ställs ut av Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Tottenham vinner, rak tvåa
Odds: 1,74
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:00, onsdag 6/11
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: