Speltips inför Rosenborg BK – Dinamo Zagreb 27/8: Avgörande playoff

Simon Pålsson Publicerat: 27 augusti 2019

Det blir ett spel på hemmalaget inför returmötet i Champions League-playoff mellan Rosenborg BK och Dinamo Zagreb tisdagen den 27 augusti 2019.

Annons:

Det är dags för det skarpaste av lägen i kvalet till Champions League. Detta då vi nu är framme vid playoffomgången och dessutom returmötena. De första matcherna spelades redan förra veckan och den här veckan står det klart vilka lag som tar sig till gruppspelet.

En bra och intressant sak att bära med sig är att det på fredag är dags för lottningen till gruppspelet i såväl Champions League som Europa League. Där kommer Rosenborg BK och Dinamo Zagreb båda att vara närvarande samt inblandade på något sätt.

Vinnaren i det här dubbelmötet får bekant spela i Champions League, medan förlorande lag hamnar i gruppspelet i Europa League. Ett tröstpris som ändå får betecknas som ganska hyfsat.

Rosenborg BK är illa ute efter det första mötet nere i Kroatien. Där vann hemmalaget med 2-0 efter en stark insats och nu behöver man bara bevaka sin ledning inför returen. Men hemma i Norge är Rosenborg BK erkänt starka.
Annons:

Underskatta inte hemmalaget

Dinamo Zagreb har samlat på sig erfarenhet från spel i Champions League och Europa League under 2010-talet. Numera är det kroatiska storlaget i stort sett prenumeranter på en plats i någon av turneringarna. Det faktum att man nu står på en förlust på sina elva senaste matcher i Champions League vittnar också om att det är ett lag med mycket rutin. Det visar sig ofta värdefullt i avgörande playoffmöten.

Det är en av fördelarna som kroaterna har med sig till returmatchen i Oslo. Visst är det också så att 2-0 från hemmamötet gör att man sitter ordentligt i förarsätet. Nu vet man att ett mål framåt skulle döda den här tillställningen – mest troligt.

Därför tror vi att norrmännen har goda chanser att vinna själva matchen – kanske 1-0 eller 2-1 som rimliga resultat – men desto mindre sannolikt är det att man klarar av att gå segrande ur själva dubbelmötet.

Rosenborg BK draw no bet – pengarna tillbaka vid oavgjort – spelas till

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Rosenborg BK draw no bet
Odds:  1,90 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  21:00, tisdag 27/8
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.