Speltips inför Saburtalo – Dinamo Zagreb 23/7: Slut på det roliga?

Spelbloggare Publicerat: 23 juli 2019

Georgiska FC Saburtalo stod för en praktskräll i den första kvalrundan mot Champions League, men när Dinamo Zagreb står för motståndet härnäst blir det väl alldeles för tufft? Här – speltips inför match nummer ett.

Annons:

En bomb, en 3-0-vinst borta över moldaviska Sheriff. I returen, 0-3 i baken efter blott tio minuter, men en reduceringsbalja i den andra halvleken som innebar att FC Saburtalo avancerade hit. Extremt oväntat på alla sätt och vis.

Nu skruvas nivån på motståndet dock upp ett par hack. Dinamo Zagreb, den stora jätten i Kroatien, är av en helt annan kaliber. Förra året var de försvinnande nära en CL-plats, kom istället till Europa League och skickades där ut av Benfica i åttondelsfinalen. Två extremt täta historier.

Exakt allt, vilket understryks av oddsen, talar för att favoriten ska hålla över dessa 180 minuters fotboll. Annat skulle vara en närmast måttlös storskräll. Halvamatörer mot fullblodsproffs.

Förra veckan premiärspelade Dinamo Zagreb i årets kroatiska ligasäsong och inledde då med en bekväm 3-0-skalp över Lokomotiva Zagreb. Strax innan dess värjdes Rijeka undan i inhemska Supercupen.

Saburtalo är i deras tur mitt i rådande titelstrid i Erovuli Liga, Georgiens förstadivision, där andraplatsen innehas precis bakom Dinamo Tbilisi och före Dinamo Batumi. Serien har varit på uppehåll under några veckors tid och omstartar kort efter månadsskiftet.

”Fullt acceptabelt betalt”

Det var nära att Saburtalo tappade in den så fruktansvärt oväntade 3-0-fördel de hade från det första mötet, på bortaplan, mot Sheriff, men kom alltså undan med blotta förskräckelsen.

Hur som helst visade inte minst den avslutande matchen mot Sheriff, som för den delen är långtifrån något höjdarlag, att Saburtalo inte ska kunna hålla måttet – och när Dinamo Zagreb står för motståndet står det närmast som ristat i sten att det blir respass ur kvalspelet.

En storskräll. Nu skulle det krävas en flera nivåer större sådan. Då blir det tack och adjö för Saburtalo i CL-kvalet. Och förvånas inte om siffrorna redan i det första mötet skulle skjuta i höjden…

1,83 gånger degen för Dinamo Zagreb -1,5 mål (asian handicap) – ett spel som sitter om de vinner med minst två måls marginal – är fullt acceptabelt betalt och klickas därför i.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Dinamo Zagreb -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 19:30, tisdag 23/7
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.