Speltips inför Saburtalo – Sheriff Tiraspol 16/7: Uppförsbacke för förhandsfavoriten

Spelbloggare Publicerat: 16 juli 2019

Den första CL-kvalrundans största skräll i de inledande mötena stod Saburtalo för när de ställdes mot Sheriff Tiraspol på bortaplan. Klarar de av att hålla emot i returen? Speltipset inför matchen är signerat Spelbloggare.se.

Annons:

Herrejäklar, vad hände där? Som storfavoriter föll moldaviska Sheriff Tiraspol med brutala 0-3 mot georgiska Saburtalo inför deras hemmapublik och riskerar redan nu att skickas ut ur Champions League-kvalet, och på vilket sätt det skulle vara…

Förnedringen kan dock fortfarande undvikas, men det kommer krävas full rulle från start samt en utmärkt prestation. Att hämta in tre mål, på bortaplan, ja, det blir fruktansvärt tufft – och frågan är om spelarna inte fortfarande befinner sig i visst chocktillstånd?

Utöver det är formen finfin i Sheriff, som ser ut att lunka hem den inhemska serien och innan förlusten i match nummer ett krossade Sireti, huserandes i andradivisionen, med – hör och häpna! – 15-0. Veckan innan hade desamma städats av med 12-0. Galna siffror, även om motståndets kvalitéer kan diskuteras.

Saburtalo blev historiska när de under fjolåret vann den georgiska ligan för första gången någonsin, varpå de fått äran att kvala mot Champions League – och som de startat äventyret! Under årets seriespel står de parkerade som tvåa, mitt i en skållhet titelstrid. Öppet race.

Ger det ett försök

Att vända på siffrorna kan bli svårt för Sheriff – det handlar trots allt om en 0-3-uppförsbacke och bortaplan. Men! Hoppet är ännu inte sinat och i den här matchen specifikt ska de värderas som klara favoriter.

Dels är Sheriff är betydligt mer välmeriterat fotbollslag, med ett mer kompetent spelarmaterial. De har erfarenhet av Europaspel och skickade förra året ut Torpedo Kutaisi, också från Georgien, med 4-2 över 180 minuters fotboll.

Vi tycker oss se att spelbolagen drar något stora växlar av det inledande mötet och finner därför värde i bortaspelen.

Spelet blir Sheriff -0,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet vid oavgjort – till strax under dubbla insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Sheriff -0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,96 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 19:30, tisdag 16/7
TV: 
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.