Speltips inför Salzburg – Napoli 23/10: 3,20-oddsare…

Spelbloggare Publicerat: 23 oktober 2019

Fart och fläkt är det alltid när RB Salzburg är i farten, men inför onsdagens Champions League-match hemma mot Napoli kan det snarare vara smart att investera i att det blir mer tillknäppt till helt överdrivna siffror.

Annons:

6-2-vinst hemma över Genk.
3-4-förlust borta mot Liverpool.

Underhållande, fantastiskt sådant, har det varit i Salzburgs matcher och kanske mest imponerande är hur oerhört lite respekt de visade för Liverpool; bara körde, körde och körde. Full fart framåt. Fart och fläkt.

Av de två matcherna att döma ska klubben absolut inte räknas bort i striden om Champions League-slutspelsbiljetterna, fastän såväl Liverpool som Napoli är namnstarkare klubbar och med, på pappret, bättre spelare. Vad man än tycker och tänker om en klubb – ett företag – som Salzburg, är det svårt att inte imponeras av hur snabbt de utvecklats.

Napoli är det dock som sitter i förarsätet, med fyra pinnar på två matcher. I premiären, som spelades på hemmaplan, städades mästarna Liverpool undan med 2-0 och därefter blev det ett bortakryss mot Genk. Hade kanske kunnat önskas lite mer där. Offensivt uddlöst och 0-0 på pappret. Här kommer man möta ett motstånd som bjuder mer upp till dans, kan vi redan såhär på förhand slå fast.

Helt att lossna har italienarna dock inte fått det i seriespelet och avståndet till toppen av kullen har redan växt avsevärt. Fjärdeplatsen innehas och senast kommer de i alla fall från en mer solid insats – stabila 2-0 hemma över Hellas Verona. Polacken Arkadiusz Milik med båda fullträffarna. Gjort sig förtjänt av en startplats här?

Inför matchen står det klart att Mário Rui, Nikola Maksimovic samt Elseid Hysaj är indisponibla för Napoli medan Hirving Lozano även han riskerar missa matchen. För Salzburg är Alexander Walke samt Antoine Bernede borta.

Annons:

Tre raka hållna nollor – två 0-0-matcher

Med hänsyn till den offensiva kapaciteten och frejdigheten som finns i Salzburg är målen såklart nära till hands, men av oss att döma har oddssättarna kommit att överdriva det hela och då blickas det istället på andra former av målspel.

Mer bestämt: de som innebär att det blir få av den varan.

Napoli har trots allt varit inblandade i ett flertal tajta historier på sistone; hållit nollan i tre raka matcher, varav två slutat mållösa. Såhär på bortaplan och med en bra position i gruppen – varför skulle man vilja riskera speciellt mycket? Lite mer defensiv approach, en motvikt till ett Salzburg som lär pressa på.

Spelet att det inte målas åt båda håll finns att syna till 3,20 gånger degen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör INTE mål / BLGM – nej
Odds: 3,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:00, onsdag 23/10
TV:  tv3sport logo viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: