Speltips inför Schalke 04 – FC Porto 18/9: Nyckelmöte

Simon Pålsson Publicerat: 18 september 2018

Det blir ett givet spel på målmarknaden inför mötet mellan Schalke 04 och FC Porto i gruppspelet i Champions League.

Annons:

Det här är två lag med väldigt tydliga ambitioner om att utmana om gruppsegern i den här gruppen, inte minst med tanke på att övriga två lag som tar plats i den är Galatasaray och Lokomotiv Moskva. Det är inte direkt motstånd som skrämmer bort lagen från den här turneringen.

Men som alltid är det viktigt med en bra start för att ge sig själva chansen att ta sig vidare. Känslan är att den här gruppen kommer att bli väldigt jämn, där alla lag i princip har chansen att slå alla. Det kommer att göra det här viktigt i varje omgång.

Schalke 04 kommer hur som helst med tre raka förluster i Bundesliga och kan därmed förväntas ha ett lite stukat självförtroende. Inte minst defensiven har sett lite skakig ut under inledningen på säsongen.

FC Porto går som tåget i det inhemska ligaspelet, med en hel del mål framåt och poäng efter poäng. Det är ingen hemlighet att portugisernas lag numera är klart viktat åt offensivt håll.

Ett målspel hämtas

Faktum är att Schalke 04 har vissa problem med skador inför matchen och kan komma att sakna ett par viktiga spelare. Det är lite oklart i nuläget. För närvarande är Benjamin Stambouli och Bastian Oczipka skadade. De kommer inte till spel. Sascha Riether, Omar Mascarell och Steven Skrzybski är alla osäkra till spel.

Då är utgångsläget så mycket bättre för gästerna, som bara saknar Tiquinho Soares. Det ger bra förutsättningar inför den tuffa bortamatchen och vi räknar med att portugiserna vågar gå för vinsten här. Någonting annat vore lite väl fegt.

Här tror vi att båda lagen får svårt att hålla tätt.

Båda lagen göra mål spelas till 1,80 gånger pengarna hos Bwin.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Få upp till 250 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin
Spelstopp:  21:00, tisdag 18/9
TV:   viasatsport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.