Speltips inför Shakhtar Donetsk – Manchester City 23/10: Skruva ned förväntningarna…

Spelbloggare Publicerat: 23 oktober 2018

Med viss press på axlarna är det som Manchester Citys Champions League-äventyr fortsätter – och härnäst åker de till Ukraina för match mot Shakhtar Donetsk. Vad kan vi vänta oss där? Speltips och odds inför matchen presenteras av Spelbloggare.

Annons:

1. Lyon, 2: 1-1-0, 4p, +1 mål
2. Manchester City, 2: 1-0-1, 3p, +0 mål
3. Shakhtar Donetsk, 2: 0-2-0, 2p, +0 mål
4. Hoffenheim, 2: 0-1-1, 1p, -1 mål

Grupp F har helt öppna dörrar, även om Manchester City fortfarande är tippade att få slutspelsplatsen och även förstaditot i hamn. De håller helt enkelt för en helt annan nivå än motståndarna, normalt sett.

Men enkelt har de inte haft, ska understrykas. Premiären, hemma mot franska Lyon, förlorades med 1-2 och sedermera blev det en vinst med de omvända siffrorna över Hoffenheim – en trea som satt en bra bit inne. Så sent som i den 87:e minuten prickade David Silva in vad som blev vinnarbaljan.

Shakhtar Donetsk är den största pjäsen på den ukrainska fotbollsscenen, men brukar ha det desto tuffare ute i Europa. Blandad kompott, mellan och under matcherna, har det varit hittills: 2-2-kryss mot såväl Lyon borta som Hoffenheim hemma. Slutspelsdrömmen lever vidare.

Underspelet tas

När Manchester City, vilket är ofta, får det att snurra på är de ett av världens mest spektakulära lag. Se exempelvis 5-0-krossen av Burnley senast – en match det faktiskt roterades lite i. Här i CL står de som en av de främsta favoriterna, trots den småsvajiga starten.

Att åka till Ukraina och ställas mot Shakhtar Donetsk är dock inte det enklaste och bara såvida de tre pinnarna inkasseras är det positivt. Enda kravbilden.

Av Shakhtar är en klart defensivare approach än i de två inledande matcherna att vänta. Först och främst ska resultatet från start bevakas och att börja trycka på framåt mot ett så pass vasst motstånd skulle kunna bli förödande.

0-2, kanske?

Vi tycker hur som helst att målmöjligheterna är drastiskt överdrivna i matchen och synar därför underspelet på 3,5-målslinan till oddset 1,81 hos Expekt.

Annons:
  Rygga spelet hos Titanbet – Få 2 000 kronor välkomstbonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet
Spelstopp: 21:00, tisdag 23/10
TV:  tvsex logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.