Speltips inför Slavia Prag – Borussia Dortmund 2/10: Galet odds!

Spelbloggare Publicerat: 2 oktober 2019

Det borde finnas en betydande risk för droppat odds på vårt speltips inför Slavia Prag – Borussia Dortmund i Champions League. Med andra ord: skynda, fynda!

Annons:

Tjeckiskt möter tyskt i den en av onsdagens 18:55-matcher från Champions League. En uppstickare och en världsklubb. Fundamentala skillnader i ekonomi, spelarmaterial och allt runtomkring.

Men är det bara att åka till Sinobo Stadium och hämta tre pinnar för Dortmund? Det är desto mer tveksamt. Slavia Prag visade att de inte är här för att vara en slagpåse när de i premiären fick 1-1 och var en minut från att till och med kamma hem hela potten borta mot Inter i premiären. Spelade chockerande bra fotboll och det hade knappast varit missvisande med ett ännu bättre utfall.

När hela truppen är frisk och intakt talar det mesta för att Slavia Prag kommer ställa ut en identisk, eller snudd på, startelva som mot Inter.

Borussia Dortmund kan för all del också vara tillfreds med deras insats för ett par veckor sedan, hemma mot Barcelona. Arbetsinsatsen var kopiös och försvarsspelet solitt. Lite bittert kan det emellertid ha känts att det stannade vid ett kryss med hänsyn till Marco Reus straffmiss i den andra halvleken. Ändå ett resultat de sannolikt kan leva med.

Indisponibla för tyskarna är Marwin Hitz, Mateu Morey, Paco Alcáver och eventuellt Nico Schulz. Det lär betyda att Mario Götze tar spetspositionen.

Annons:

Superbetalt för Dortmund

2,09 gånger pengarna för det raka spelet på Dortmund. Sug en stund på den karamellen. Galet, va?

Vi ska inte underskatta och helt vifta bort Slavia Prag som chanslösa inför matchen, särskilt efter matchen mot Inter – men vikten av den ska heller inte överdrivas. De fick mycket till skänks av ett lag som var långtifrån på deras normala nivå.

Slavia Prag är en av de solklara toppklubbarna inhemskt, men tjeckisk fotboll håller inte bättre än på sin höjd medioker nivå. Milakliv till den nivå som tysk dito är på. Kan få det svårt att hänga med i tempot.

Lite slarv har vi fått se i Dortmunds två senaste matcher, båda 2-2-kryss mot Eintracht Frankfurt samt Werder Bremen, men formen känns ändå helt okej. Blott en av sju tävlingsmatcher som förlorats hittills.

Det bästa oddset för den raka tvåan hittar ni hos Betsson i skrivandets och publicerandets stund. Risken är att det inte är alls lika bra närmare avspark – så här är det bara att; skynda, fynda!

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Dortmund vinner, rak tvåa
Odds: 2,09 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson
Spelstopp: 18:55, onsdag 2/10
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: