Speltips inför Slavia Prag – FC Barcelona 23/10: Enkel vinst

Simon Pålsson Publicerat: 23 oktober 2019

Champions League-gruppspelet är åter tillbaka i veckan. Ett möte som är värt ett speltips är det mellan FC Barcelona och Slavia Prag på onsdagskvällen.

Annons:

Det är utan tvekan så att gruppen bestående av FC Barcelona, Inter, Borussia Dortmund och tjeckiska Slavia Prag är den allra tuffaste i hela Champions League den här hösten. Det är med andra ord ingen vidare tur för Slavia Prag att ha hamant här.

Å andra sidan har man redan tagit en poäng efter att ha kryssat mot Inter i inledningen av gruppspelet. Detta i en match där Inter ställde över ett par spelare för att helt fokusera på ligan. Men det förtar såklart ingenting av prestationen i sig.

Men nu väntar möte med det tuffaste laget i hela gruppen – FC Barcelona. Katalanerna har fyra inspelade poäng på två omgångar efter att ha kryssat mot Borussia Dortmund och vunnit med uddamålet mot Inter. Här litar vi blint på att FC Barcelona inser värdet av att faktiskt vinna med god marginal. Det kan bli tight i den här gruppen.

Tänk också på att FC Barcelona just nu står på en enda förlust på sina 14 senaste matcher i Champions League. Det är ett rutinerat lag i dessa sammanhang – det råder det ingen som helst tvekan om. Det spelar också en värdefull roll.

Annons:

Annons:

Gynnsamt skadeläge

Slavia Prag har inga skador eller andra avbräck på spelare inför den här matchen. I ärlighetens namn är det precis den typen av förutsättningar som klubben behöver för att kunna stå emot ett så starkt motstånd. Med det sagt tror vi inte att det räcker oavsett. Det är en lite för svår motståndare.

Det blir inte enklare av att FC Barcelona också ser ut att kunna formera precis vilket lag man önskar. Sergi Roberto och Junior Firpo är lite osäkra till spel, men det är spelare som man klarar sig utan.

Lionel Messi, Luis Suarez och Antoine Griezmann såg glödheta ut i helgen och lär vara sugna på att föra FC Barcelona till en ny trepoängare här. Så här tidigt i gruppspelet finns det inte utrymme för onödiga poängtapp.

FC Barcelona -1,25 (asian handicap) spelas till 1,84 gånger krämen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: FC Barcelona -1,25 (asian handicap)
Odds:  1,84 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  21:00, onsdag 23/10
TV:  viasatsport logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Annons: