Speltips inför Slavia Prag – Inter 27/11: Upp till bevis

Spelbloggare Publicerat: 27 november 2019

Utropstecknet Slavia Prag och deras prestationer i årets Champions League i all ära – men när det väl kommer till kritan, får de väl det svårt att räcka till? Inför kvällens så betydelsefulla match får Inter förtroendet på spelfronten.

Annons:

Tippade att vara en enkel slagpåse, men som visats vara någonting helt annat. Det är bara att höja på hatten för sättet Slavia Prag tagit sig an den här CL-sejouren, där kryssen borta mot såväl just Inter samt Barcelona sticker ut – och det är inte så att de nått dessa framgångar på någon fullständig tråkfotboll.

Ser vi till det omvända mötet i detta, i turneringens premiär, var de bara minuter från att kamma fullt och hade fallet varit som sådant, skulle det knappast ha varit oförtjänt. Skapades oerhört mycket. En chockerande insats som lade grund för de senare.

Att ta sig till CL-slutspelet ser emellertid svårt ut, men vid ett bra resultat i afton – läs: vinst – har de åtminstone en klar fördel i kampen om tredjeplatsen, vilken som bekant leder till Europa Leagues slutspelsfas.

Inter är i djupt behov av en seger, om de nu ska spela CL-fotboll – och en sådan skulle med stor sannolikhet innebära att Borussia Dortmund, på bättre inbördes statistik, petas ner från andraplatsen och att drömmen således bara skulle vara 90 minuter borta och helt i deras egna händer.

Annons:

Inter bevisar klassen

Ni som följt oss på Spelbloggare och tagit del av våra speltips under säsongen, är medvetna om att vi är förtjusta i årets Inter – och de har levererat alldeles utmärkt under tränaren Antonio Conte, liksom spetsat till truppen med namn som inte minst Romelu Lukaku, tio baljor på 13 Serie A-matcher.

God form visas också prov på. De är bara pinnen bakom Juventus i den inhemska serien, vilken de har fantastiska 11-1-1 i resultatraden i, och utöver den knappa 2-3-CL-förlusten borta mot Dortmund har de vunnit fyra matcher efter varandra. Senast krossades Torino med 3-0 i en svår bortamatch.

Så nu, med kniven mot strupen, tror vi ändå att de kommer visa att de håller ett par klasser högre nivå än vad Slavia Prag gör – något som är odiskutabelt, den omvända matchen till trots och även med tjeckernas övriga insatser i beaktning.

Stefano Sensi, Alexis Sánchez, Kwadwo Asamoa, Nicoló Barella, Matteo Politano samt Roberto Gagliardini saknas förvisso för Inter, men en stark startelva kan ändå presenteras. Tär främst på bredden. Slavia Prag saknar bara David Hovorka.

Den raka tvåan spelas till smakrika 2,34 gånger pengarna hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Inter vinner, rak tvåa
Odds: 2,34
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, onsdag 27/11
TV:  tv3sport logo viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Annons:

Annons: