Speltips inför The New Saints – Köpenhamn 23/7: Promenadseger…

Spelbloggare Publicerat: 23 juli 2019

Här ska det inte vara det minsta snack om saken! Walesiska The New Saints borde helt enkelt vara en ”walk in the park” för den danska storklubben, Köpenhamn. Champions League-kvalfotboll är på menyn…

Annons:

Tisdagens TV-underhållning från Champions League-kvalet kommer från Park Hall Stadium, varifrån det vankas en David mot Goliat-match – The New Saints, från Wales, mot Köpenhamn. 20:00 är tiden och Viaplay platsen.

Walesisk klubbfotboll, hur bra är den? Inte alls, för ärlighetens skull. Bland bottenträsket i Europa. Med andra ord bör The New Sants, TNS, en minimal chans i detta dubbelmöte och risken är att det redan är avgjort, klappat och klart, till dansk favör redan in i halvtidspausen av denna 180-minutershistoria.

Gäller alltså bara för Köpenhamn att spela deras spel och sätta chanserna. Ett flertal spelare normalt utanför den ordinarie startelvan väntas få speltid och de kan således stärka deras aktier i truppen. Kliva framåt. Visa framfötterna.

Startskottet för danska Superliga anno 2019/20, som Köpenhamn i vanlig ordning är storfavoriter inför, avfyrades häromveckan och starkt har mästarna inlett kalaset; dubbla vinster – ena över OB och den andra över AGF Århus. Offensivt har de fått utdelning. Defensivt finns vissa frågetecken. Men sex av sex pinnar, det är såklart starkt.

Total klasskillnad

Bortaplan. Resa till Wales. Första mötet av två. Det är klart att Köpenhamn behöver komma dit fokuserade och målmedvetna – som alltid.

Detta litar vi förstås på att Köpenhamn kommer vara, även om matchen skulle kunna tas lite lättare på; rotera i startelvan. Det handlar ändå om proffsspelare mot en fotbollsklubb från Wales, som var på snåret att åka ur den första kvalrundan mot kosovanska Feronikeli. Det är talande för nivån i The New Saints.

Att Köpenhamn dessutom lyckats lämna starka besked offensivt sett under upptakten av spelåret, talar för att de inte bara kan vinna matchen specifikt, utan också döda dubbelmötet som helhet.

Defensivt lär proven bli försvinnande små för Köpenhamn, som bara ska städa av det här utan större bekymmer i jakten på en Champions League-biljett. Total klasskillnad.

Gästerna spelas med -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två baljors marginal – till finfina 1,86 x insatsen hos 888sport. Den kan tas åtminstone tio punkter nedåt.

Annons:
  Rygga spelet hos 888sport – Sätt in 100, spela för 600 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Köpenhamn -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,86 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport
Spelstopp: 20:00, tisdag 23/7
TV: 
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.