Speltips inför Tottenham – Bayern München 1/10: Tungviktsmöte

Simon Pålsson Publicerat: 1 oktober 2019

En av tisdagens hetaste matcher i Champions League spelas mellan Tottenham och Bayern München. Speltips, rekar och odds inför drabbningen finns här.

Annons:

Det går att säga en hel del om gruppen som består av Tottenham, Bayern München, Röda Stjärnan och Olympiakos, men det känns redan nu givet att det här kan bli en synnerligen intressant grupp med flera stökiga matcher.

Tottenham öppnade med att tappa poäng mot Olympiakos och har därmed direkt tappat greppet om att vinna gruppen – någonting man kan se till att återta om man tar och vinner mot Bayern München på tisdagskvällen.

Mest troligt är tyskarna det tuffaste motståndet i den här gruppen och det faktum att man vann med 3-0 hemma mot Röda Stjärnan i sin premiär gör att man redan nu har ett bra utgångsläge i den här gruppen.

Känslan är att det här är två offensivt starka lag, där vi bland annat sett ett Tottenham som darrat i sin defensiva organisation i inledningen av säsongen. Det kan bli kostsamt när man nu möter ett tuffare motstånd.

Annons:

Två offensivt starka lag

Tottenham har haft stora problem att hitta en jämn, hög nivå under den här säsongsinledningen och det är tydligt att man hade behövt någon form av injektion. Men spelare som Ryan Sessegnon och Giovani Lo Celso, som var tilltänkta att bidra med någon form av injektion till den annars inte särskilt förändrade spelartruppen, står fortfarande som skadade och har så gjort under hela säsongsinledningen.

Som bekant utnyttjade Bayern München sommaren till att göra ett par riktigt tunga lån, då i form av Philippe Coutinho och Ivan Perisic. Den senare är däremot småskadad och kan mycket väl inleda på bänken, eller inte ens i truppen, i mötet med Spurs. Därtill är Leon Goretzka och Jann Fiete Arp inte med i den här matchen. Det har man heller inte varit på hela säsongsinledningen.

Vår känsla är att det här är en tuff, offensivt inriktad match mellan två lag som gärna visar sig på styva linan. Det finns respekt för varandra, men inte heller en onödig sådan.

Över 2,5 mål spelas därför till 1,60 gånger krämen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 2,5 mål
Odds:  1,60 (Jämför alla odds)
Bolag:   Bethard
Spelstopp:  21:00, tisdag 1/10
TV:   [viasatsportpremium]
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: