Speltips inför Tottenham – Liverpool 1/6: Champions League-final!

Spelbloggare Publicerat: 1 juni 2019

Världens största klubblagsmatch. Världens största titel. Champions League-finalen står runt hörnet och där drabbar Tottenham Hotspur samt Liverpool samman på Wanda Metropolitano. Här hittar ni det bästa speltipset inför matchen, tillsammans med oddsen och startelvorna.

Annons:
Oddsboost: Få 26,0 på Tottenham eller 11,0 på Liverpool!
Riskfritt spel: 450 kr – omsättningsfritt.

Annons:

Tottenham Hotspur har skrivit klubbhistoria. Det är en sensationell skalp att de nått hit och har chansen på den mest ärofyllda av titlar – ett ”Spurs” som förvisso tillhör toppen i Premier League, men ytterst sällan är med och slåss om större titlar.

Sättet de kommit hit gör det knappast mindre sensationellt för den delen heller. Semifinalens hemmamöte mot holländska Ajax förlorades med, för att efter den första halvan av returen ha 0-2 i baken och sedermera forcera in tre baljor de avslutande 45 minuterna och avancera vidare på flest bortamål. Hatten av.

För Liverpool blir det här den andra raka CL-finalen – förra året föll de mot Real Madrid – och deras insats i semifinaldubbelmötet mot Barcelona var ett minst lika stort utropstecken som ”Spurs”. En 0-3-förlust på Camp Nou och helt borträknade, till att vinna med fyra mål mot noll på Anfield. Makalös insats.

Målfest i Madrid

Är det inte som upplagt för en fantastisk final? Detta med hänsyn till de sensationella semifinalerna, att det är helengelskt, två rivaler och offensiva kraftpaket som ställs mot varandra. För att Tottenham ska få höja pokalen erbjuds oddset 2,60 och samma spel på Liverpool står i 1,50.

Om vi känner Liverpool korrekt kommer knappast bli på tal om något avvaktande spel från deras sida. Visst, nerverna kan hamna utanpå i en final och där minsta lilla miss kan bli förödande, men det sitter i deras DNA att bara tuta och köra; den offensiva lusten och spetsen.

Även ”Spurs” har stor offensiv kraft och just omställningsspelet, vilket mycket fokus väntas hamna på här, blir att se upp med för Liverpool. Nu väntas de få tillbaka Harry Kane – huruvida han håller för 90 minuter är en annan diskussion – och då blir de extra mycket att se upp med.

Kanske-listade förutom Kane är dessutom Jan Vertonghen, Harry Winks, Davinson Sánchez samt Victor Wanyama. Ben Davies är med all säkerhet out, liksom Liverpools Naby Keita. Gästerna väntas få tillbaka Roberto Firmino efter ett kortare skadeuppehåll. Offensiv boost.

Målrikt och underhållande tenderar det också att bli när dessa parter ryker ihop. Fyra raka inbördes möten har innehållit minst tre mål samt mål åt båda håll. Fortsätter på samma spår här och nu?

Över 2,5 mål spelas till finfina 1,85 gånger pengarna hos Interwetten.

Annons:
  Rygga spelet hos Interwetten – få 1 000 kr välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Interwetten
Spelstopp: 21:00, lördag 1/6
TV:  tvsex logo viasatpremium logo viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.