Speltips inför Tottenham – Olympiakos 26/11: Mourinho-effekten

Spelbloggare Publicerat: 26 november 2019

José Mourinho fick en smakstart på jobbet som tränare för Tottenham Hotspur och i hans Champions League-debut för klubben är förhoppningen att bli slutspelsklara. Motståndet? Ett på sin höjd mediokert Olympiakos Piraeus.

Annons:

Som en blixt från klar himmel blev José Mourinho klar som ersättare för Mauricio Pochettino på tränarposten i Tottenham Hotspur under landslagsuppehållet – och det var inte vilken debut som helst han ställdes inför; ett Londonderby borta mot West Ham United.

Och utfallet? En 3-0-ledning redan efter knappa 50 minuter spelade och slutligen en 3-2-vinst. Precis vad klubben, och han, behövde.

Nu kommer nästa stora uppgift – en match som vid händelse av en seger, då oavsett vad det parallella mötet mellan Röda Stjärnan och Bayern München slutar, skulle betyda att Champions League-slutspelet redan nu är klappat och klart. På förhand pekar också det mesta på att fallet blir som sådant.

För ja, Olympiakos har knappast rosat marknaden under årets Champions League-upplaga; fyra matcher och en poäng, vilken faktiskt kom i hemmamatchen mot just “Spurs”. Mycket talar för att avgörandet huruvida man blir trea och därmed får spela Europa League-slutspelsfotboll eller ej kommer i den avslutande matchen mot Röda Stjärnan, som man förlorade mot i Serbien.

Grekerna har inför matchen Konstantinos Fortounis skadad samt Pape Abou Cissé osäker för spel. För Tottenham verkar truppsituationen, av rapporter att döma, vara identisk oförändrad från senast; Hugo Lloris och Jan Vertonghen alltjämt indisponibla med skador samt Erik Lamela femtio-femtio för spel. Säkerhetsfråga. Matchas långsamt in i det – bänkplats på sin höjd?

Annons:

Olympiakos ser veka ut

Det har inte många positiva tendenser i Olympiakos under säsongens Champions League-äventyr och på bortaplan känns de extra veka; 1-3-förlust mot Röda Stjärnan och 0-2-dito mot Bayern München.

Som ni säkert redan klurat ut har vi av flera anledningar, den svaghet som Olympiakos visat upp framförallt, svårt att se annat än ett favoritbetonat utfall infalla i London under tisdagskvällen.

Dessutom är det ett Tottenham som (vi kan anta) fått en energiboost i samband med José Mourinhos intåg i klubben. Under stora delar av hans debutmatch, derbyt mot West Ham, imponerade “Spurs” och perioden från slutet av den första till början av den andra halvleken var fenomenal, under vilken samtliga mål kom.

Slutspelsplatsen säkrar Tottenham helt på egen hand om de vinner matchen och mot ett vekt motstånd kan siffrorna onekligen skjuta rakt upp i höjden. 3-0?

Vårt speltips inför matchen blir Tottenham -1 mål (3-vägshandikapp) till 1,86 gånger pengarna hos Coolbet. Spelet sitter alltså om de vinner med minst två baljors marginal.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Tottenham -1 mål (3-vägshandikapp)
Odds: 1,86
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:00, tisdag 26/11
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons:

Annons: