Speltips inför Tottenham – Röda Stjärnan 22/10: Skrällvarning utfärdad

Spelbloggare Publicerat: 22 oktober 2019

Krisande Tottenham Hotspurs kan mycket väl få stora bekymmer med ett ofta underskattat Röda Stjärnan i tisdagens Champions League och det är den tanken som formar vårt speltips inför matchen.

Annons:

Det kan vara enkelt, ibland rakt av alldeles för alarmerande, att kasta upp och vifta krisstämpeln i luften, men i Tottenhams fall är det väl motiverat – även om de fortfarande har all tid i världen att vända på skutan.

Olympiakos – Tottenham: 2-2
Leicester City – Tottenham: 2-1
Colchester – Tottenham: 0-0 (förlust efter straffsparkar)
Tottenham – Southampton: 2-1
Tottenham – Bayern München: 2-7
Brighton & Hove Albion – Tottenham: 3-0
Tottenham – Watford: 1-1

Det är alltså ”Spurs” facit sedan årets CL-premiär och den lika brutala som förnedrande 2-7-förlusten mot Bayern sticker förstås ut. En historiskt usel prestation. Ytterst få ljusglimtar över det stora hela. Nu på efterkälken i både Premier League och Champions League. Är coach Mauricio Pochettinos arbete i fara?

En sak är i alla fall säker och det är att det som Tottenham sysslar med för närvarande är under all kritik; hur man inte förmår att prestera trots ett flertal världsnamn i spelartruppen. Varken defensivt eller offensivt klaffar det. Och senast i derbyt hemma mot PL-jumbon Watford var det bara minuter från att landa i en förlust, om det inte hade varit för Dele Allis kvitteringsbalja i den 86:e minuten.

Annons:

Matchen – bästa möjliga tajming

Röda Stjärnan, som varit ett av Europas största utropstecken de senaste åren, ser det desto bättre ut för. Förvisso en 0-3-förlust i turneringens premiär borta mot Bayern München, men en snabb revansch när man över 90 minuter lyckades bryta ned Olympiakos och vinna med 3-1.

Kan det kanske till och med bli CL-slutspelsfotboll för serberna? Om Tottenham fortsätter på ett liknande spår – varför inte?

Hit kommer nu Röda Stjärnan med sex raka vinster. Givetvis två vitt skilda saker att spela i den serbiska förstadivisionen kontra den europeiska toppscenen, men det tyder i alla fall på att formen finns där och att de är ett lag att räkna med. Så även här. Många sundhetstecken.

Och bättre tajming att ställas mot Tottenham kunde det knappast vara – ett motstånd helt under isen, som inte får till det alls. Addera på det en skada på förstakeepern Hugo Lloris samt att Christian Eriksen är ett osäkert kort på förhand.

På den egna skadefronten står det klart att Richmond Boakye, Branko Jovicic samt Milan Gajic är out, men det är en situation de ska kunna reda ut. Knappast överdrivna bekymmer.

Röda Stjärnan +2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de förlorar med exakt två mål – är en fantastiskt stark startposition till 1,67 x insatsen. Unibet med oddset.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% extra i första insättning!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Röda Stjärnan +2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,67 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, tisdag 22/10
TV: 
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: