Speltips inför Valencia – Chelsea 27/11: Fullständigt galna odds

Spelbloggare Publicerat: 27 november 2019

Getingboet är fullständigt kaosartat i Champions Leagues grupp H och varenda liten poäng är av största möjliga betydelse. Inför det skållheta mötet mellan Valencia och Chelsea menar vi att spelbolagen hamnat på helt fel fot och försöker utnyttja det. Speltips? Kika hit!

Observera! Avsparkstid 18:55.

Annons:

1. Ajax, 4: 2-1-1, 7p, +5 mål
2. Chelsea, 4: 2-1-1, 7p, +1 mål
3. Valencia, 4: 4-1-1, 7p, +1 mål
4. Lille, 4: 0-1-3, 1p, -7 mål

Helt jämnt strå mellan de tre översta av lagen, där två av dem kommer få spela slutspelsfotboll i Champions League och en av dem i Europa League. Under avslutningen om ett par veckor har Chelsea en liten fördel i att ställas mot jumbon Lille, som Ajax timmarna efter denna match ställs mot. Däremot har Valencia fördel i inbördes statistiken dessa två emellan; vann bortamatchen med 1-0.

Det kan med andra ord sluta exakt hur som helst i den så hetlevrade kampen om vidare spel på den största av fotbollsscener, Champions League. Huruvida det blir utslagsfotboll där eller ej.

God form och överraskande starka resultat under hela Premier League-starten är det som Chelsea kommer hit med. Under helgen stod de för en hedervärd insats och var nära att stjäla en poäng från Manchester City på Etihad Stadium, men föll till sist med uddamålet trots att N’Golo Kanté spräckte matchens nolla.

Valencia har blandat friskt i La Liga; hittas i mitten, om än alltjämt med ett knappt avstånd som håller dem borta från Europaplatserna. Tabellen är ännu inte helt satt och det är svårt att sia vartåt det barkar för “Los Ches”. De hade före den så knappa 1-2-förlusten, där förlorarbaljan kom i den tredje stopptidsminuten, borta mot Real Betis vunnit tre matcher efter varandra. Ingen fara med formen?

Annons:

Valencia grovt underskattade

Grova skadeproblem stör Valencia inför matchen och det påverkar förstås förutsättningarna något oerhört. Out är Geoffrey Kondogbia, Cristiano Piccini, Goncalo Guedes samt Mouctar Diakhaby. Osäkert runt Francis Coquelin, Denis Cheryshev, Rubén Sobrino och Ezequiel Garay. Stora och tunga namn.

Men denna problematik till trots – är det befogat att Chelsea får axla ett så kraftigt favoritskap, borta på Mestalla? Det ställer vi oss extremt tveksamma till.

Det är klart att Chelsea står starkt även på den europeiska scenen, men de är ändå en bra bit borta från den absoluta världstoppen och känslan är att de presterat en bit över normalförmågan under säsongen. Haft en del flyt med resultaten i enskilda matcher. Reaktion väntar? Och då har de ändå inte varit prickfria. Långtifrån.

I London vann Valencia med ett mål mot noll, gruppen är helt öppen och de är knappast flera klasser sämre än vad Chelsea är på pappret. Nu hemmaplan – löser minst kryss?

Addera på detta att bortalaget dessutom saknar Antonio Rüdiger, Ruben Loftus-Cheek, eventuellt Ross Barkley samt Callum Hudson-Odoi.

+0,5 mål (asian handicap) på Valencia spelas till finfina 1,83 gånger pengarna hos Bethard. Spelet sitter då vid kryss eller hemmaseger.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Valencia +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,83
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:55, onsdag 27/11
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Annons:

Annons: