Speltips inför Valencia – Lille 5/11: Tätt möte

Simon Pålsson Publicerat: 5 november 2019

Det blir inte världens enklaste sak att ordna, men Valencia behöver tre poäng hemma mot Lille i Champions League.

Annons:

Det går att säga en hel del om inledningen på gruppspelet i Champions League, men redan efter tre omgångar kan vi konstatera att det franska laget Lille inte direkt kändes redo för den här utmaningen. I våra ögon har man redan sumpat chansen att ta sig vidare från gruppen.

Eller?

Det finns såklart en tredjeplats att också strida om. Det lag som slutar trea i varje enskild grupp tar sig till slutspelet i Europa League. Det är ändå ett fullgott tröstpris som Lille har en reell chans att nå.

Detta med tanke på att fransoserna nu står på en poäng efter tre omgångar. Närmast jagar man alltså Valencia som har fyra poäng, men känslan är att man egentligen inte har vad som krävs för att hota de tre klart bättre lagen i den här gruppen.

I senaste omgången fick man 1-1 hemma mot just Valencia. Det var ett kryss som räddade det fortsatta livet på det här gruppspelet för fransk del. Men med det sagt måste man ta poäng och helst vinna borta mot Valencia för att kunna ta sig vidare.

Annons:

Valencia måste gå för en trepoängare

Valencia öppnade gruppspelet på allra bästa sätt genom att bortaslå ett då formsvagt Chelsea med 1-0 på Stamford Bridge. Det sena segermålet gjorde att optimismen flödade och det kändes som att spanjorerna redan hade en fot i åttondelsfinalen.

Men efter att ha förlorat stort hemma mot Ajax (0-3) och snöpligt tappat poäng borta mot Lille senast har man kommit ner lite på jorden igen. Plötsligt är övertaget bortblåst och laget måste ta en seger här för att kunna konkurrera om en åttondelsfinal på allvar.

Det är solklart att Valencia är ett rutinerat europeiskt cuplag och i en ansträngd situation som den här tror vi att det visar sig.

Valencia vinner spelas till 1,90 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Valencia vinner
Odds:  1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  21:00, tisdag 5/11
TV:    
Stream:    viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: