Speltips inför Valencia – Young Boys 7/11: Målspel i Champions League

Simon Pålsson Publicerat: 6 november 2018

Det känns avlägset med en riktig målfest när Valencia och Young Boys gör upp i onsdagens tidiga möte i Champions League-fotbollen.

Annons:

Efter tre spelade omgångar ser Juventus redan ut att ha dödat spänningen i Grupp H i årets upplaga av Champions League, med nio inspelade poäng och två hemmamatcher kvar att spela i turneringen. Nu handlar allting om vilket av lagen som gör den italienska storklubben sällskap i slutspelet senare i vår.

Valencia och Manchester United känns som lagen som ska göra upp det, inte minst sett till det oavgjorda resultatet mellan lagen. Young Boys har efter sitt kryss mot Valencia en liten chans att blanda sig – det är bara tre poäng upp till Manchester United – men då krävs med all säkerhet en vinst mot Valencia. Det är tveksamt om det är rimligt.

Hur som helst är det här två lag som inte direkt sprudlat, där det i schweizarnas fall känns tydligt att det inte riktigt är ett lag som hör hemma i dessa sammanhang hela vägen ut. Det märks främst i offensiven, som inte är alls lika framgångsrik som i det inhemska ligaspelet där formen faktiskt är väldigt god.

Det sprakar inte överdrivet mycket

En sak som talar för två lag som kommer att spela på en hög nivå – nära sitt max i den här matchen – är det faktum att det inte finns några större avbräck hos något av lagen. Två osäkra kort hos Valencia, Denis Cheryshev och Cristiano Piccini, hoppas båda komma till spel. Daniel Wass är däremot tillbaka från skada.

Pedro Teixeira, Jordan Lotomba och Gregory Wütchrich kan komma att stå åt sidan hos Young Boys och det vore negativt, men lagets organisation behöver inte påverkas nämnvärt negativt. Det är inte så att laget åker till Sapnien med risken att bli överkörda direkt.

Det var tydligt redan i lagens första inbördes möte i förra omgången att det här är två relativt jämna lag, men där Valencia har en annan spets. På plastgräset i Schweiz var det svårare att få utlopp för det, men hemma i Valencia måste laget nu ta tre poäng för att hoppet om avancemang ska leva.

Men vi tror inte att något av lagen har kraften nog att trycka in fler än på sin höjd två mål.

Under 3 mål (asian handicap) spelas därför till 1,69 gånger såsen hos Ohmbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få 1500 kronor + 100 kronor freebet!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 3 mål (asian handicap)
Odds:  1,69 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ohmbet
Spelstopp:  18:55, onsdag 7/11
TV:   viasatsport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.