Speltips inför Viktora Plzen – Olympiakos 23/7: Andra kvalomgången

Simon Pålsson Publicerat: 23 juli 2019

Det är åter dags för kvalspel till Champions League och på tisdagen ställs Viktora Plzen mot Olympiakos i den andra kvalomgången den 23 juli 2019.

Annons:

På tisdagen är det åter dags för kvalet till Champions League och för svensk del handlar den här veckan bland annat om huruvida AIK ska ta sig vidare i kvalspelet. Men det spelas också en rad andra intressanta matcher vid sidan om de regerande svenska mästarnas dubbelmöte med Maribor.

Ett möte som sticker ut, som dessutom är utanför den lilla gebit som är AIK-kvalet och den mästarväg som AIK är en del av i kvalet, är mötet mellan Viktora Plzen och Olympiakos.

Det här är en match som i våra ögon sticker ut lite på förhand med tanke på att det här är två klubbar med tydlig erfarenhet från spel i Europaspelet sedan tidigare. Viktora Plzen och Olympiakos har varit i Champions League de senaste säsongerna och har gjort sig ett namn i europeiskt cupspel på 2010-talet.

Nu kliver båda in i kvalet i den andra kvalomgången och stöter alltså på varandra direkt. Det är varken en drömlottning för Viktora Plzen eller för det grekiska motståndet. Det kan vi vara tydliga med.

Fördel Viktora Plzen

Som vanligt avgörs det här kvalmötet över 180 minuter. Därmed vet vi inte redan på tisdagskvällen vilket av lagen som tar sig vidare till den tredje kvalomgången, men det råder ingen tvekan om vikten att inleda en sådan här match på ett bra sätt för att på det sättet ge sig själva förutsättningar att fortsätta få kvala i sommar.

Därför är det en liten fördel, åtminstone sett till just den här matchen i fråga, att Viktora Plzen spelar på sin egen hemmaplan i den första matchen. Där vet vi att laget är väldigt starka och risken är stor att laget får med sig ett bra resultat inför returen nere i Grekland.

Faktum är att Viktora Plzen också har öppnat den inhemska tävlingssäsongen, medan Olympiakos spelar träningsmatcher för att hålla igång. Senast blev det visserligen en 3-0-vinst mot Nottingham Forest, men att nu ställas mot ett mer formstarkt Viktora Plzen blir en större utmaning.

Vi tror att hemmalaget Viktora Plzen har goda chanser att göra ett fint resultat direkt.

Viktora Plzen draw no bet spelas till 1,80 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Viktora Plzen draw no bet
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp:  19:00, tisdag 23/7
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   –

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.