Speltips Inter – Borussia Mönchengladbach 21/10: Dödens grupp

Simon Pålsson Publicerat: 21 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Borussia Mönchengladbach, Inter, Real Madrid och Shaktar Donetsk i samma grupp. Vi rekar med odds inför den 21 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Att det i Champions League-sammanhang är tänkt att Europas allra starkaste, bästa och största klubblag ska göra upp för att den vägen avgöra vilka som är bäst är ingen hemlighet. Men i gruppspelsfasen halkar det alltid in ett antal lag som kanske inte riktigt har samma rutin av att spela på den här nivån.

Det brukar i sin tur göra att ett par av grupperna blir lite ensidiga, och att man redan på förhand känner sig övertygad om vilka lag som faktiskt tar sig vidare från respektive grupp. Men så är inte fallet inför gruppen bestående av Inter och Borussia Mönchengladbach, eftersom övriga lag är Real Madrid och Shaktar Donetsk.

Nu är i för sig inte Borussia Mönchengladbach ett ständigt återkommande lag i dessa sammanhang, men som topplag i Bundesliga har man en gedigen grund att stå på. Övriga tre lag har prenumererat på platser i det här gruppspelet under lång tid.

Därför känns gruppen i sig vidöppen, och inte minst en säsong när Inter och Real Madrid kanske lämnar en del övrigt att önska med sina prestationer känns det som att Borussia Mönchengladbach och Shaktar Donetsk faktiskt kan skrälla lite.

Men därför blir premiäromgången extremt viktig, för att den vägen positionera sig inför fortsättningen. Ett bra resultat för Borussia Mönchengladbach borta mot Inter, eller för Shaktar Donetsk i den spanska huvudstaden, skulle kunna sparka upp dörren ordentligt här.

Målspelet lockar

Borussia Mönchengladbach har i sina bästa stunder en otroligt stark offensiv, och det var egentligen med den typen av fotboll som man på allvar sågs som en outsider till att vinna Bundesliga under förra säsongen. Eftersom man fick en så stark start.

Årets säsongsinledning har inte varit lika bra för Borussia Mönchengladbach, men med det sagt har man blivit aningen vassare på slutet. Det är fortfarande offensiven som är det som sticker ut för Borussia Mönchengladbach. Jag hoppas att man vågar spela den typen av fotboll även på San Siro.

Inter däremot ser ganska krampaktiga ut hittills och i helgen föll man tungt i Milanoderbyt, för första gången på tio år i Serie A. Det lär svida ordentligt fortfarande för Antonio Conte.

Min känsla är att underdogen Borussia Mönchengladbach kan utnyttja det och att man faktiskt kommer att kunna hota här.

Båda lagen göra mål spelas till 1,75 gånger såsen hos bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 spelkrediter!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,75
Bolag: Bet365
Spelstopp: 21:00, onsdag 21 oktober 2020
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: