Speltips Inter – FC Sheriff 19/10: Ständig underskattning

Simon Pålsson Publicerat: 19 oktober 2021

FC Sheriff Tiraspol har två vinster på två försök i Champions League-gruppspelet. Är det Inters tur att underskatta moldaverna?

Inter - FC Sheriff Tiraspol

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nu är det kanske en sanning med viss modifikation att kalla FC Sheriff Tiraspol för ett moldaviskt lag, med tanke på att det inte finns några moldaviska spelare så långt ögat kan nå i den här startelvan.

Men med det tanke på att FC Sheriff Tiraspol är det första laget någonsin från Moldavien att faktiskt spela i Champions League-gruppspelet är det klart att man har en viss stolthet i var man kommer från. Det är klart att det också är lika delar häftigt som relevant att nämna.

Å andra sidan kan man inte kalla FC Sheriff Tiraspol för ett lag som inte hör hemma i dessa sammanhang. Med enorma ekonomiska resurser, och ett väldigt klokt sätt att bearbeta sina resurser, har man på bara något år satt ihop ett lag som bevisligen är extremt slagkraftigt.

FC Sheriff Tiraspol har vunnit mot Real Madrid på ett chockartat sätt.

FC Sheriff Tiraspol har också vunnit mot Shaktar Donetsk.

Med andra ord har FC Sheriff Tiraspol två raka vinster i Champions League-gruppspelet och även om det är med viss tur, eller snarare individuell skicklighet och tillfälligheter som varit på FC Sheriff Tiraspols sida, går det inte annat än att lyfta på hatten.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inter är illa ute igen

Det är en helt annan verklighet än den som Inter lever i för tillfället. En italiensk storklubb som är väntad att vara i Champions League-gruppspelet och som därmed har helt andra förväntningar på sig.

Det blev inte bättre av att Inte förra säsongen hade förtvivlat svårt att göra resultat i Champions League, när man förlorade för många matcher och åkte ut efter att ha slutat sist i gruppen. Man fick inte ens Europa League som tröstpris den gången.

Nu vann Inter i för sig Scudetton som ett stort plåster på såren, men då man tappat delar av laget från förra säsongen vet jag inte heller om man lyckats bygga vidare för mycket på det.

Inter har en poäng, mot Shaktar Donetsk, än så länge i det här gruppspelet och börjar nu vara lite illa ute. På pappret ska man slå ett lag som FC Sheriff Tiraspol, men jag tänker inte underskatta moldaverna.

Senast spelade vi plushandikapp på FC Sheriff Tiraspol till ett väldigt fint odds och ännu en gång tror jag att man har en fin chans att skrälla. Lovro Bizjak är utanför matchtruppen, men han har inte spelat någon minut än för FC Sheriff Tiraspol. Det är med andra ord inget tapp.

FC Sheriff Tiraspol +2,5 spelas till vansinnigt höga 1.65 gånger oddset hos 888sport. Det blir vårt speltips inför matchen. Det är ett oerhört fint spelvärde i det spelet.

För den som är sugen på skrällspelet finns 8.25 gånger insatsen att spela på krysset (hos ComeOn) eller vansinniga 18.00 gånger pengarna på rak bortavinst hos Unibet. Säga vad man vill, men det är ett högt odds mot bakgrund av hur FC Sheriff Tiraspol presterat hittills.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: FC Sheriff Tiraspol +,2,5
Odds: 1.65
Bolag: 888sport
Spelstopp: 21:00, tisdag 19 oktober 2021
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: