Speltips Inter – Real Madrid 15/9: Draw no bet

Simon Pålsson Publicerat: 15 september 2021

Real Madrid åker till Inter med förhoppningar om att ta sin tredje raka trepoängare inom loppet av ett år mot Inter i Champions League.

Inter - Real Madrid

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är märkligt hur vissa lag kan lottas att spela mot varandra två år i rad i Champions League, men precis så är fallet när Real Madrid och Inter nu återigen ska spela i samma grupp i turneringen.

Förra året föll Inter i båda matcherna mot Real Madrid och det känns inte som att man jublade när man lottades mot den spanska giganten den här säsongen också. Med tanke på säsongsinledningen känns det dock som att man på hemmaplan har det i sig att kunna göra bra resultat.

Men faktum är att spelbolagen håller Real Madrid som klar underdog inför den här matchen och i mina ögon är det ett lite märkligt ställningstagande.

Inter må ha två vinster på tre omgångar i Serie A, men det har inte varit särskilt övertygande än och med en ny tränare på plats kommer det att ta tid innan allting sitter.

Real Madrid är i samma position, men har tre vinster på fyra omgångar i La Liga och har en bra stomme kvar i laget som gör att man kommer att kunna prestera på en hög nivå ganska direkt. Tror jag.

I Champions League-sammanhang är det också uppenbart att Real Madrid vilar på en rutin som Inter inte är i närheten av och det gör att jag har svårt att se spanjorerna förlora på San Siro i den här öppningsomgången.

100 KRONOR FREEBET – HOS MR GREEN! Mr Green är ett av marknadens hetaste spelbolag nu – med odds på alla möjliga marknader. Ett perfekt läge att prova och få 100 kronor freebet som ny kund? Läs mer eller registrera dig här!

  hämta freebet – 100 kronor hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Högt odds i Champions League

Inter fick en riktigt tung skada i helgen när Stefano Sensi skadade knät och fick utgå mot Sampdoria, någonting som troligen gör att Hakan Calhanoglu är given i startelvan inför den här nyckelmatchen mot Real Madrid.

Vidare spelar inte Christian Eriksen fotboll än och det är väl tveksamt om det någonsin blir några matcher för dansken. Hur som helst är det också ett tungt tapp för ett Inter som den här säsongen är svagare än förra året, i mina ögon.

Man har tappat Hakimi, Conte och Lukaku under sommaren och med tanke på att man inte ens gick vidare från gruppen förra året är det klart att man även den här säsongen är i ett prekärt läge när laget till synes är sämre.

Men man möter ett Real Madrid som kanske inte är helt fulländat än, men som har en spännande grund att stå på.

Ferland Mendy, Dani Ceballos, Toni Kroos, Gareth Bale och Marcelo kommer inte att spela, men förhoppningen är att David Alaba ska göra sin Champions League- debut i klubben nu. Han är med i truppen igen efter att ha haft en skadefylld säsongsinledning.

Förra året vann Real Madrid båda mötena med Inter i gruppspelet och jag tycker nog att skillnaden mellan lagen består i år.

Real Madrid draw no bet spelas till 2.08 gånger insatsen hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: Real Madrid draw no bet
Odds: 2.08
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 21:00, onsdag 15 september 2021
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: