Speltips Juventus – Malmö 8/12: Sista striden

Martin Efvergren Publicerat: 8 december 2021

De nyblivna mästarna Malmö FF gör en sista kraftansamling mot Juventus i den avslutande matchen i gruppspelet i Champions League. Matchen spelas onsdagen den 8 december 2021 med avspark kl 18:45.

Juventus – Malmö

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inför den sista omgången av Champions Leagues gruppspel ligger Juventus tvåa i gruppen men på samma poäng som Chelsea. De senare har fördel vad gäller inbördes möten och måste således tappa poäng mot Zenit om Juve ska kunna ro hem gruppsegern. Det står redan klart att Malmö FF kommer sluta sist i gruppen då man har underläge i inbördes möten gentemot Zenit.

När Juventus och Malmö drabbade samman i den första matchen i det här gruppspelet kunde inte skåningarna bjuda på något vidare motstånd. Juventus bjöds då in till en enkel resa fram till en 3-0-seger.

Så värst enkel har annars inte säsongen varit för Massimo Allegri och hans manskap. De har fått kämpa hårt för sina poäng i Serie A och någon riktig stabilitet har ännu inte infunnit sig. I Champions League blev man senast utspelade av Chelsea då man föll med klara 4-0. I ligan har man dock två raka segrar efter att man slog Genoa med 2-0 i söndags.

Frågan är nu hur hårt Malmö FF har firat sedan man säkrade den allsvenska titeln i lördags. Man gör nu sin sista match för säsongen och vill säkerligen avsluta på ett värdigt sätt.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Svårt att skapa målchanser

MFF svarade för en väldigt bra insats i den senaste omgången av Champions League då man spelade 1-1 hemma mot Zenit. Det blev dock en tung och på många sätt orättvis avslutning på matchen där Zenit kvitterade på tilläggstid efter en tveksamt dömd straff. Hade man vunnit den matchen skulle man nu haft chans på tredjeplatsen och vidare spel i Europa League.

Istället måste man samla sina sista krafter till en match som inte betyder något för slutställningen i gruppen – men det lär ändå inte vara svårt att tända till när det vankas CL-match mot Juventus.

Juventus spelar alltså för att vinna gruppen och man står som mycket stora favoriter hos spelbolagen inför det här mötet. En rak etta ges till ett odds omkring 1.18.

Malmö har gjort sina två bästa matcher Champions League i de två senaste hemmamatcherna. När man senast mötte Juventus bjöd man på alldeles för mycket och i de två tidigare bortamatcherna mot Chelsea och Zenit var man underlägsna.

MFF har bara gjort ett mål i CL så här långt och har generellt haft svårt att skapa klara målchanser. Juventus har hållit nollan i de två senaste matcherna och har endast släppt in ett mål på de fem senaste ligamatcherna. Mitt spel blir att Juventus vinner och håller nollan i den här matchen till 1.73 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Juventus vinner & håller nollan
Odds: 1.73
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:45, onsdag 8 december 2021
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: