Speltips Juventus – Porto 9/3: Rasim rekar returen

Rasim Reiz Publicerat: 9 mars 2021

Det är dags för rekar, odds och förutsättningar inför Champions League-åttondelsfinalen mellan Juventus och FC Porto den 9 mars 2021.

Juventus - FC Porto

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Champions League är tillbaka med returmötena och i Turin ska Juventus försöka vända ett underläge mot Porto.

Det höll på att bli ett rejält smolk i bägaren i förra matchen när man direkt i inledningen av matchen gav bort ett mål för att sedan direkt i andra halvlek låta det bli 2-0 till Porto, men Juventus lyckades resa sig på 9 och få med sig det där viktiga bortamålet, man borde kanske ha haft en straff i slutet av matchen men domaren valde att blåsa av matchen istället.

Det är ett Juventus som måste gå ut och vinna den här matchen och på hemmaplan är Juventus starka men som alltid när det är Champions League är det tillfälligheter som kan avgöra matcher. Juventus har haft en bra vecka, med två raka segrar mot Spezia och senast Lazio med 3-1 där Morata var tillbaka i målprotokollet två gånger om och jag tror vi får se både Cristiano Ronaldo och Morata från start här då man kommer satsa mer offensivt från start.

Man har fått tillbaka några spelare till den här matchen men saknar fortfarande De Ligt, Bentancur, Dybala, Danilo. Det här är en match som betyder väldigt mycket Juventus och Andrea Pirlo som har varit ifrågasatt stundtals under den här säsongen och ett tidigt uttåg från Champions League vore förödande.

Dagens bästa speltips

Gästerna från Portugal hade en tuff match mot Braga där man åkte ut i portugisiska cupen efter 2-3 förlust på hemmaplan och visst är det inte samma upplaga starka upplaga av Porto som tidigare år och vinsten man tog mot Juventus i första matchen ska man inte ta ifrån Porto men i ärlighetens namn så stod Juventus för en urusel insats och gav bort matchen, vilket man inte kommer göra igen. Porto har självklart en möjlighet att ta sig vidare men då ska försvaret hålla tätt och enligt rapporter är Pepe tveksam till matchen och det vore ett rejält avbräck.

Jag tror vi får se en match där Juventus går ut och tar kommandot från start, en utvilad Cristiano Ronaldo som så många gånger har vänt på ett underläge. Porto kommer få försvara sig och för Juventus gäller det att få hål på motståndarna tidigt i matchen.

Tittar vi på spelmarknaden så är Juventus stora favoriter och jag tror man kommer lösa ett avancemang om man kommer upp i den nivån man vanligtvis huserar på och därför kommer jag lägga ett spel som jag tror Juventus löser och med en Cristiano Ronaldo.

Jag väljer att spela Juventus asian handicap -1.5 mål, alltså att Juventus måste vinna matchen med minst 2 mål och till det får vi 2,38 i odds hos Betsafe.

Trevlig kväll!

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Juventus -1,5
Odds: 2,38
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 21:00, tisdag 9 mars 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo