Speltips Krasnodar – Chelsea 28/10: Vidöppet

Simon Pålsson Publicerat: 28 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

FC Krasnodar och Chelsea spelar mot varandra i den andra omgången av Champions League onsdagen den 28 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Champions League åker vidare på onsdagskvällen med flertalet heta matcher, och ett par drabbningar som känns extra kittlande så här på förhand. En av grupperna, den som bland annat består av FC Krasnodar och Chelsea, har redan nu visat sig vara otroligt spännande.

Detta eftersom samtliga matcher, eller snarare båda matcherna, slutade med ett oavgjort resultat i den första vändan förra veckan. Det innebär att samtliga fyra lag står på en poäng vardera och att det hela nu är vidöppet inför fortsättningen.

Det i sin tur gör att mötet mellan FC Krasnodar och Chelsea blir någonting alldeles extra. I vanliga fall är Chelsea klar favorit i ett sådant möte, men med rådande förutsättningar och det faktum att det spelas på rysk mark känns det mer öppet.

Chelsea spelade 0-0 mot Manchester United I en insats som inte direkt gjorde att jag slutade tvivla på det här lagets förmåga att faktiskt vinna matcherna man vill vinna. Det känns som att det finns ett par nivåer till som man behöver hitta i offensiven.

FC Krasnodar går bra i den ryska ligan, har relativt god form och tog alltså trots allt en poäng borta mot Rennes i den första rundan. Nu är det inte samma tyngd på motståndet som att möta Sevilla, men det gör ändå att FC Krasnodar håller jämna steg i gruppen.

Flera svenskar i FC Krasnodar

Som bekant finns det flera tunga svenska landslagsnamn i FC Krasnodar, som alla försöker få speltid i den här matchen. Marcus Berg lär starta längst fram, och på mitten är Kristoffer Olsson i stort sett hela given i match efter match.

Viktor Claesson är mer osäker till spel och det ser ut som att han kanske måste vilas. Det kan man för övrigt säga om spelarna Ari, Dmitriy Stotskiy och Wanderson Maciel också. Samtliga kommer att testas sent, rent av på matchdagen, för FC Krasnodar.

I bortalaget Chelsea är Marcos Alonso inte med i truppen efter att blivit avstängd. Det återstår att se om Thiago Silva kan starta igen efter att ha spelat 90 minuter så sent som i lördags. Däremot är inte målvakten Kepa Arrizabalaga med, och inte heller Billy Gilmour.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1,70 gånger smeten hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kronor freebet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian handicap)
Odds: 1,70
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:55, onsdag 28 oktober 2020
TV:  viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: