Speltips Lazio – Club Brugge 8/12: Avgörandet

Simon Pålsson Publicerat: 8 december 2020

Club Brugge kan skrälla sig till åttondelsfinal med en vinst borta mot Lazio när lagen möts igen den 8 december 2020 i Champions League.

Lazio - Club Brugge

18+ år. Regler & villkor gäller. Stödlinjen.


Med två vinster mot Zenit St Petersburg och ett starkt kryss hemma mot Lazio har Club Brugge sett till att nu sätta sig i ett läge där man har en reell chans att gå vidare från gruppspelet, och spela slutspel i Champions League till våren.

Det faktum att Lazio snubblat sig fram en aning, och dragit på sig ett onödigt kryss mot det ryska bottenlaget, har gjort att avståndet ner till Club Brugge nu bara är två poäng.

I praktiken innebär det här att gruppen lever hela vägen in i mål och att Club Brugge, med en bra prestation i Rom, faktiskt kan gå vidare och ta sig till åttondelsfinal. Det vore en ordentlig prestation av det belgiska laget.

Club Brugge visade i för sig redan förra året att man är att räkna med, men det har ändå varit en bra bit upp till de största. Lazio tillhör möjligen inte de största, men man ska gälla som favoriter mot ett lag som Club Brugge, sett över ett helt gruppspel.

Här kan jag inte tänka mig annat än en matchbild som i olika skeden kommer att öppna upp sig, eftersom den i praktiken måste göra det.

Målspelet hittas

Lazio kommer inte att kunna formera precis den startelva som man hade önskat i det här så oerhört viktiga mötet, eftersom det nu finns ett antal spelare borta med skador inför avgörandet. Helt fel läge får man säga, men de viktigaste spelarna med Ciro Immobile i spetsen finns åtminstone kvar.

Senad Lulic, Vedat Muriqi, Silvio Proto och Patric är spelarna som i hemmalaget måste se matchen från sidan och det är som jag tidigare nämnde inte optimalt, men sett över hela truppen har men stark elva nog att vinna mot Club Brugge.

Club Brugge har fortfarande Matej Mitrovic borta, men det är en spelare som man inte har räknat med på ett tag. Nu är också Mats Rits tillbaka efter att ha varit avstängd senast. Snacka om rätt läge att komma tillbaka nu.

I bortalaget måste man gå för att vinna. Man har ingenting att förlora, då man redan är klara för minst slutspel i Europa League, och man är två poäng bakom Lazio. 1-1 slutade mötet senast och jag tänker mig en match som kan ha ännu mer offensiv att bjuda på.

Båda lagen göra mål spelas till 1,70 gånger såsen hos Betsafe.

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,70
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 18:55, tisdag 8 december 2020
TV:  tvsex logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: