Speltips Legia Warszawa – Bodø/Glimt 14/7: Press i CL-kvalet

Simon Pålsson Publicerat: 13 juli 2021

Bodø/Glimt är poplaget som alla pratar om, men man riskerar att åka ut ur Champions League-kvalet redan i den första omgången mot Legia Warszawa.

Legia Warszawa - Bodø/Glimt

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ja, man kan prata om att den norska popklubben Bodø/Glimt haft allt annat än tur med sin lottning i Champions League-kvalet, men det är också uppenbart att man kanske inte är ett fullt så bra lag som en del vill få det att låta.

För i den allra första omgången till Champions League-kvalet är äventyret i Europa redan på väg att ta slut för Bodø/Glimt, som förlorade direkt i den första matchen mot polska mästarna Legia Warszawa, trots att man spelade på hemmaplan.

En ganska galen historia på norsk mark slutade med att Bodø/Glimt fick se sig besegrade med 3-2 i matchen och man kan inte kalla det någonting annat än en stor besvikelse.

Faktum är att Bodø/Glimt var i underläge hela matchen och att man redan efter 41 spelade minuter hade 2-0 att försöka hämta ikapp. En snabb reducering räckte inte länge innan Mahir Emreli utökade till 3-1 för bortalaget, innan Bodø/Glimt kunde reducera i slutskedet av matchen.

Visst, allting lever och det enda som krävs är egentligen att Bodø/Glimt vinner på bortaplan för att minst ta det här till förlängning. Men det är verkligen all press på Bodø/Glimt.

100 KRONOR FREEBET FÖR NYA KUNDER! William Hill är ett av världens äldsta spelbolag. Man vet med andra ord precis vad man sysslar med. Nu blir man mer synliga i Sverige – och nya kunder får 100 kronor freebet. Bommar ditt spel får du pengarna tillbaka helt enkelt. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bortamålsregeln gäller inte längre

Inför den här säsongen har UEFA tagit bort den regel som säger att alla bortamål är värda dubbelt så mycket, en regel som har funnits med och spelat en stor roll på kvalmatcher i många år. Men i år är den alltså borttagen.

I grunden kommer det att gynna de bättre lagen, men i den här typen av matcher är det en stor fördel för Bodø/Glimt. Om man hade haft 3-2 från det första mötet på hemmaplan under det gamla regelverket hade man i praktiken behövt vinna med två mål eller göra minst tre mål i den polska huvudstaden. Det är inte enkelt.

Vad vi såg i det första mötet är att vi har att göra med två offensivt starka lag och jag kan inte se annat än samma sak i den här matchen. Bodø/Glimt har förmågan att hota bättre lag gång på gång – det har vi sett tidigare.

Över 2,5 mål spelas till 1.67 gånger insatsen hos William Hill.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

 

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1.67
Bolag: William Hill
Spelstopp: 20:00, onsdag 14 juli 2021

Jämför odds: