Speltips Lille – Wolfsburg 14/9: Läge för poäng

Simon Pålsson Publicerat: 13 september 2021

Wolfsburg åker till franska Lille med förhoppningen om att ta med sig minst en poäng hem till Tyskland från Champions Leagues premiäromgång.

Lille - Wolfsburg

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Om det är någonting man kan säga om den här matchen mellan Lille och Wolfsburg är det att båda lagen nu har ett drömläge att göra väldigt bra resultat i Champions League. Rent av ett historiskt resultat, men då ser jag till hela gruppspelet den här hösten.

För Wolfsburg och Lille har haft lyxen att hamna i en minst sagt överkomlig lott, där övriga lag utgörs av Sevilla och Red Bull Salzburg. Det är visserligen två väldigt starka Europalag de senaste åren, men det är likväl två lag som i mina ögon är på väg ner i sin utveckling, snarare än uppåt och framåt.

Det är med andra bra tajming att lottas mot dessa båda drakar i det här gruppspelet. Lille och Wolfsburg bör ha en god chans att ta sig vidare till slutspel, antingen i Champions League eller Europa League.

Det här kan mycket väl bli den tightaste gruppen i hela det här gruppspelet och det gör såklart att Wolfsburg samt Lille måste ta sig an just den här premiäromgången med största varsamhet. Därför tror jag att Wolfsburg ser ett strålande läge att ta poäng borta mot Lille.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Drömläge för Wolfsburg

Lille har ett par tunga namn på sin skadelista inför den här matchen och det är minst sagt dålig tajming med tanke på att det här är matchen som man måste vinna. På hemmaplan mot Wolfsburg ska man ha alla möjligheter att gå för tre poäng.

Men då är det såklart en stor nackdel med spelare som Renato Sanches, Timothy Weah, Jonathan Bamba och Domagoj Bradaric borta från spel. Mehmet Zeki Celic kan också behöva stå över om oturen ska grina laget rakt upp i ansiktet ännu mer.

I bortalaget har man William, Xaver Schlager och Bartosz Bialek borta, med Paulo Otavio som tveksamt spel. Det verkar dock som att inte heller han kommer att kunna spela för tyskarna i den här matchen.

Ute i Europa har Lille tidigare haft enorma problem, med minst två insläppta mål i sex av sina senaste Champions League-matcher. Det är med andra ord inte ett lag att lita på i dessa sammanhang.

I ligan har Wolfsburg öppnat klart bättre än Lille och man bör därmed ha en god chans att ta poäng här.

Wolfsburg +0,5 (samma spel som X2) spelas därför till 1.53 gånger insatsen hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Wolfsburg +0,5
Odds: 1.53
Bolag: 888sport
Spelstopp: 21:00, tisdag 14 september 2021
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: