Speltips Liverpool – Atalanta 25/11: Målspelet

Simon Pålsson Publicerat: 25 november 2020

Liverpool har skaffat sig ett bra slagläge i Champions League och behöver bara tre poäng för att säkra avancemanget när Atalanta gästar den 25 november 2020.

Liverpool - Atalanta

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen.


Den helt galna vinsten med 5-0 på bortaplan i förra omgången såg till att Liverpool inte bara smällde till Atalanta längst knäna, utan också skaffade sig ett oerhört bra försprång i toppen av sin grupp i Champions League.

Med tre omgångar kvar att spela är det enda som Liverpool behöver faktiskt en vinst till, eller tre poäng, för att det här ska vara matematiskt över. Lite beroende på när poängen faktiskt trillar in. Men det viktiga är att man håller minst två lag bakom sig, även om Liverpool i det här läget såklart inte kan tänka sig annat än att gå för den där gruppvinsten.

Atalanta har varit lite av en besvikelse hittills och har bara en vinst, en övertygande sådan mot danska FC Midtjylland. Men storförlusten mot Liverpool sved och visst är vi många som är lite förvånade? Eller som åtminstone känner oss osäkra på var vi egentligen har laget?

Det har inte heller varit den bästa säsongsinledningen i Serie A, där Atalanta stundtals inte får igång sin offensiv, men där man haft en tendens att släppa in lite färre mål också. Det kan behövas när man spelar borta mot urtuffa Liverpool.
Det har inte varit den allra roligaste inledningen på säsongen för Liverpool ur ett rent skadeperspektiv. Det började väl egentligen ordentligt med mittbacken Virgil van Dijk, vars skada i derbyt mot Everton blev precis så allvarlig som Liverpool bönade och bad om att den inte skulle vara. Det har inte bekräftats helt och hållet från officiellt håll, men allting pekar på att han missar i stort sett hela den här säsongen.

Det är inte bara lagets bästa spelare i defensiven, det är också en viktig ledargestalt att luta sig mot. Men man har lyckats hantera det på ett ganska bra sätt. Dessvärre är även mittbacken Joe Gomez skadad, samtidigt som högerbacken Trent Alexander-Arnold också är borta. Med andra ord är stora delar av den ordinarie backlinjen inte disponibel. Det kommer såklart att få effekter på säsongen ur ett lite större perspektiv och mer långsiktigt.

Naby Keita och Nathaniel Phillips är borta från den här matchen, samtidigt som Mohamed Salah, Alex Oxlade Chamberlain, Thiago, Xherdan Shaqiri och Rhys Williams alla står som osäkra kort. I skrivande stund vet vi för lite om deras eventuella medverkan.

Mattia Caldara, Matteo Ruggeri och Rusland Malinovskiy är inte med i den här matchen för Atalanta, som efter helgen också kan ha Fabio Depaoli och Cristiano Piccini borta om det vill sig illa.

Under 3,75 mål spelas nu till 1,69 gånger smeten hos CampoBet. Min känsla är inte att det här blir samma urladdning som senast.

Speltips:

Speltips: Under 3,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,69
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, onsdag 25 november 2020
TV:  viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds:


Ingress

Liverpool - Atalanta

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen.


Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: