Speltips Liverpool – Midtjylland 27/10: Det osar klass

Simon Pålsson Publicerat: 27 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Liverpool kan formera ett lite annorlunda lag, men bör gälla som enorma favoriter hemma mot danska FC Midtjylland i Champions League den 27 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Som enda lag från Norden klev FC Midtjylland in i gruppspelet här i Champions League med förväntningar på sig, men man kan väl lugnt konstatera att det inte riktigt blev som de regerande danska mästarna hade tänkt sig i premiären.

Då föll man igenom ordentligt hemma mot Atalanta, och visade direkt att man kanske inte har vad som krävs för att konkurrera på den här nivån. Inte än. Det är ett ganska nytt lag på den här scenen och man har ingen erfarenhet av att spela i Champions League, varken som klubb eller på spelarnivå. Det är klart att det tar tid att bygga upp.

Men att falla igenom med hela 0-4 på hemmaplan är aldrig bra, och nu spelar man borta mot ett av världens bästa lag, i Liverpool. Det hade kunnat vara ett bättre utgångsläge.

Med det sagt återstår att se hur Liverpool formerar sitt lag, men man radar upp vinster på flera fronter efter att man tidigare haft det lite tungt med tre raka matcher utan vinst. Nu vann man mot Ajax förra veckan, tog tre poäng mot Sheffield United i helgen och kan nu ta tre nya poäng.

I mina ögon är det här ett drömtillfälle att verkligen köra över sina motståndare och få lite nytt självförtroende den vägen. Det behövs i hemmalaget.

Handikappspel på Liverpool

Liverpool har som bekant en väldigt stark trupp och det är allra främst offensivt som man har en rejäl variation att välja bland. Enligt rytken kommer Liverpool nu att formera en lite annorlunda startelva i den här matchen, en match som jag tror att man räknar med att vinna alldeles oavsett om man vågar lufta en del andra spelare.

Roberto Firmino och Sadio Mané kan vara två av spelarna som får inleda matchen på bänken, eftersom det finns tunga utmaningar som väntar den närmsta tiden. Inom kort är det också ett landslagsuppehåll som kommer att belasta flera spelare.

Virgil van Dijk är hur som helst borta, förmodligen resten av säsongen, och spelar inte i mittförsvaret här. Joe Gomez och Fabinho lär starta där, även om Joel Matip närmar sig spel igen. Konstantino Tsimikas och Thiago Alcantara är två andra spelare som så sakteliga närmar sig spel. Alex Oxlade Chamberlein och Naby Keita spelar dock inte.

I bortalaget är Oliver Olsen och Kristian Riis borta, precis som läget var inför den första omgången. Då fick man ordentligt med däng och jag tänker mig samma sak här. ’

Liverpool -2,25 (asian handicap) spelas till 1,77 gånger krämen hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos casumo – Få 300 kronor freebet!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Liverpool -2,25 (asian handicap)
Odds: 1,77
Bolag: Casumo
Spelstopp: 21:00, tisdag 27 oktober 2020
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: