Speltips Lokomotiv Moskva – Atletico Madrid 3/11: Formalitet

Simon Pålsson Publicerat: 2 november 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Atletico Madrid har rest sig sakta och försöker nu plocka tre nya poäng borta mot Lokomotiv Moskva i Champions League den 3 november 2020.

Annons:

18+ år Regler & villkor gäller Stödlinjen

Det är nästan omöjligt att inte gå in i en ny säsong av Champions League utan att ha stor respekt för det spanska laget Atletico Madrid, som under lång tid och under många år har bevisat att man är ett lag som kan ställa till det i europeiskt cupspel.

Atletico Madrid har vunnit Europa League, man har varit framme vid finaler i Champions League och man har slagit ut stora drakar längs vägarna fram. Förra säsongen var det exempelvis Atletico Madrid som slog ut de regerande mästarna Liverpool efter en imponerande insats redan i åttondelsfinalen.

Men vad kan vi förvänta oss den här säsongen? Det återstår väl att se. Inledningen på säsongen har varit knackig för Atletico Madrid, både i ligaspelet och i Champions League. Där förlorade man med hela 4-0 mot Bayern München, men reparerade det sist med att. Ta en viktig trepoängare.

Nu återstår att se hur man tar sig an den här matchen, men en dubbelvinst för Atletico Madrid skulle göra att man sitter väldigt bra till inför fortsättningen.

Lokomitiv Moskva tog faktiskt en pinne mot RB Salzburg i premiären, men förlorade senast mot Bayern München, men bara med uddamålet. Det var ingen vidare insats av gästerna den gången.

En tät historia

Om det är någonting som vi har lärt oss med Atletico Madrid är det att man sällan kör över sina motståndare och det finns egentligen inte så mycket som talar för att man ska gå för den taktiken här heller.

Det är ett lag som spelar sin fantastiskt defensiva fotboll ofta i både ligaspelet och i Champions League. Inför en så här viktig match kan jag inte se annat än att man försöker sig på samma strategi .

Det man ska ha med sig är att Yannick Carrasco, Sime Vrsaljko och Diego Costa inte kan spela. Saul Niguez lär inte följa med till Moskva utan sparas.

I hemmalaget är Mikhail Lysov den enda spelare som inte kommer till spel, vad det verkar.

Under 2,75 mål spelas till 1,70 gånger såsen hos bet365.

Lokomotiv Moskva - Atletico Madrid

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Jämför odds: