Speltips Lokomotiv Moskva – Salzburg 1/12: Sista chansen

Simon Pålsson Publicerat: 1 december 2020

RB Salzburg behöver verkligen vinna för att ha chans att nå slutspelet. Nu möter man Lokomotiv Moskva den 1 december 2020.

Lokomotiv Moskva - Red Bull Salzburg

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen. Nya kunder hos Betway.

Det här har inte blivit det gruppspel som RB Salzburg hade tänkt sig och det är uppenbart att läskedrycksbolaget bakom laget kanske inte riktigt är nöjda med hur saker och ting har utvecklat sig.

Det skulle bli en tydlig satsning på RB Leipzig istället, men efter ett par framgångsrika sejourer ute i Europa League har RB Salzburg köpt sig lite förtroende igen. Men frågan är om man inte grusar det nu? Efter fyra spelade matcher står laget bara på en poäng i Champions League.

Samtidigt dominerar man i det inhemska ligaspelet och kan rada upp vinster på en nivå som saknar motstycke. Som senast, när man vann med hela 8-2, på bortaplan, efter en fullkomligt galen match.

Lokomotiv Moskva har nu tre poäng, efter att faktiskt bara förlorat en av sina fyra matcher i Champions League hittills. Det får man ta och lyfta på hatten för. Exempelvis är man obesegrade mot Atletico Madrid sett över två matcher. Det säger en del om det här laget.

RB Salzburg har vaknat

Lokomotiv Moskva hade ett par spelare borta förra veckan och nu finns det en viss osäkerhet kring den viktige spelaren Anton Miranchuk, som drog på sig en känning i helgens ligaomgång. Han kommer att saknas om han inte kan spela mötet med Red Bull Salzburg, som alltså gäller väldigt mycket på förhand.

Men Fedor Smolov kan definitivt inte spela nu heller, och det kan inte heller Mikhail Lysov eller Dimitri Barinov. Det är ett par tunga tapp för hemmalaget.

RB Salzburg däremot har inte så stora problem med skador, utan ser ut att kunna formera i princip sitt starkaste lag. Däremot har man lite osäkerhet kring tre spelare i form av Patson Daka, Masaya Okugawa och Noah Okafor. Det är spelare som står som osäkra på förhand. Däremot tror jag inte att det påverkar själva startelvan nämnvärt.

Min känsla är att RB Salzburg stod för en ganska bra insats förra veckan och att man är på gång. Efter att ha klantat sig rejält senast det begav sig tror jag att man vill ta den där trepoängaren nu. Att man fick göra åtta mål i helgens ligaomgång kan ge en välbehövlig boost.

RB Salzburg vinner spelas till 1,57 gånger smeten hos Betway.

Speltips:

Speltips: RB Salzburg vinner
Odds: 1,57
Bolag: Betway
Spelstopp: 18:55, tisdag 1 december 2020
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: