Speltips Manchester City – Dortmund 6/4: Rasims odds

Rasim Reiz Publicerat: 6 april 2021

Odds, rekar, speltips och allt du behöver veta inför Champions League-kvartsfinalen mellan Manchester City och Borussia Dortmund den 6 april 2021.

Manchester City - Borussia Dortmund

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det börjar dra ihop sig i Champions League när kvartsfinalerna drar igång ikväll när Manchester City tar emot Dortmund.

Manchester City är just nu världens bästa fotbollslag och man visar det i nästan varje match man tar sig an. Guardiolas City leder Premier League och det är bara en tidsfråga innan man lyfter titeln och nu handlar allt om Champions League och att även få lyfta den titeln i maj och jag vågar påstå att det aldrig sett bättre ut än inför den säsongen. Till kvällens match har man full trupp och formen är ju helt makalös på nästintill varje spelare i laget. Att gå igenom statistiken för det här laget under 20/21 ger dig bara en ännu större indikation på hur bra Manchester City är och att man fick Dortmund i kvartsfinal blev nog ingen supporter ledsen av.

Borussia Dortmund kommer till den här matchen med några skador då Schmelzer, Zagadou, Sancho,Witsel inte är tillgänliga ikväll. Det har verkligen varit en svagare säsong av Dortmund än tidigare år och det kan vi se i ligaspelet där man ligger på en femteplats och i senaste matchen i Bundesliga så förlorade man med 2-1 och det visar att man inte riktigt räcker till samt att försvarsspelet inte alls sett ut bra under säsongen och ikväll ställs man mot världens bästa offensiva lag.

Med Håland så kan man alltid hota offensivt men problemet här för Dortmund kommer att vara huruvida man ens får tag på bollen mot ett så pass spelskickligt lag. Dortmund måste göra allting perfekt ikväll för att ens ha någon chans över två matcher mot Manchester City.

Dagens bästa speltips

Jag tror vi får se en matchbild där City dominerar från börjat och får hemmalaget in ett mål tidigt i den här matchen kan det bli riktigt jobbigt för Dortmund som bör fokusera sig på snabba omställningar för där kan man hota Man City som ibland kan bli lite naiva och stå med hela laget på offensiv planhalva. Jag tror inte Dortmund kommer räcka till här och hemmalaget kommer kunna avgöra det här redan i första matchen om man får det att stämma.

Tittar vi på spelmarknaden så är hemmalaget storfavoriter självklart och med förutsättningarna inför den här matchen så har man väldigt goda chanser att hitta hem till mitt spel.

Jag väljer att spela Asian Handicap -1,5 mål på Manchester City till mycket trevliga 2,00 pengarna hos Betsson.

Trevlig kväll!

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Manchester City -1,5
Odds: 2,00
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, tisdag 6 april 2021
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo